İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2019, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz.

İlgisiz davranacağınız satış işinizin pekala önemli olabilir. Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmeyebiliyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır, sizinle çok alakalı görünüyor. Bu kişi için özel bir önem taşıyor gibisiniz. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük, sevgi kaynaklı endişeler görülüyor. Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefonunuz var, biraz canınız sıkılabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:12-19:46 arası bugün Ay, uzun süre boşlukta ilerliyor. Harekete geçmek için zorlandığınız bir süreçte olabilirsiniz. Bir tarafınız yap derken bir tarafınız biraz daha bekle diye sizi aşağı çekebilir. Neyse ki saat 19:46'da Ay, sizlerin burcuna geçerek bu düşük enerjiyi dağıtıyor. Mutlu bir akşama adım atıyor olacaksınız. Dış görünüşünüzle ilgili değişimler için ideal zamanda olacaksınız.

10 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 03:11 - 18:46 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Bugünaçısından verimli bir gün olabilir. Grup çalışmaları, yönlendirmek ve maddi konulardaki açıklar için çözümler geliştirmen mümkün. İş arkadaşlarının sorunlarını ve üzerinde düşündükleri konularda mantıklı argümanları veren kişi sen olabilirsin. Eğerhayatında bir karar aşamasında isen belirleyici olan sen olmak istiyorsun. Aniden yaşanan değişikliğe ayak uydurman zaman alabilir ancak büyük planlar için önemli adımlar atmak üzeresin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, konuşmak istediğin kişiye karşı daha cesaretli olup içindekileri dökmek isteyeceksin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle beraber önemli kararlar üzerine durduğunuz bir gün olabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Kariyerinizle ilgili bugün biraz daha mücadele etmeniz gerekebilir. İlişkilerde mantıklı ve daha uzlaşmacı olursanız gereksiz problemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

10 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilmek sizi rahatlatacaktır.

10 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize mesleki çevre edinme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çevrenizle olan ilişkilerinizin beraberinde daha iyi fırsatların ortaya çıkması bugünlerde mümkün.

10 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde aynı bir yıldız gibi parlıyorsunuz. Bu yüzden yaptığınız işe dikkatinizi biraz daha fazla vermelisiniz. Ne kadar güçlü olduğunuzu herkese kanıtlayın.

10 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat haftanın başında dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

10 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.

10 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaklıklarınız ve evliliğinizle ilgili konular bir ay boyunca genel gündem olarak hayatınızda yer alacak. Bu konuda şans ve büyüme elde edeceğiniz gibi, tatlı bir rehavet de söz konusu olabilir. Kariyeriniz konusunda beklentilerinizi elde edilebilir bir seviyede tutmanız kendinize yaptığınız baskıyı azaltacaktır. Beklenmeyen problemleri en iyi şekilde düzenlemeyi başaracaksınız.

10 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sabah saatlerinde canın hiç hareket etmek istemeyebilir, biraz tembellik yapabilir, dinlenmek isteyebilirsin. Fakat sonrasında Ay'ın burcunda hareket etmeye başlamasıyla birden enerjin yükselebilir, günün geri kalanını sosyal ortamlarda iletişim halinde geçirebilirsin.

10 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 47' 01" R
Ay
Boğa
13° 27' 14" R
Merkür
Başak
20° 39' 23" R
Venüs
Terazi
27° 46' 46" R
Mars
Yengeç
09° 35' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>