İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mücadeleyi Bırakmamalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor.

Hata olduğuna kırk dereden su getirtilerek zor ikna edildiğiniz bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir günde uyanıyorsunuz. Eski anılarınız, geçmişteki kişiler tekrardan bugün aklınıza düşebilir. Bugünden itibaren yöneticiniz Merkür, Yay burcuna giriş yapıyor. 29 Aralık'a kadar partnerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Onun beklediği bir haber sizi de doğrudan etkileyebilir. Ortaklıkla kurduğunuz işinizde yeni işler için araştırmalar yapabilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinin peşinde giderken tökezlemek insana özgüdür. Bugün bunu bir kez daha deneyimleyebilirsin. Aksilikler ve olumsuzluklar peşini bırakmayabilir. Gün içerisinde gelen haberler seni aldığın kararlar hakkında düşünmeye itecek. Bir şeyleri yapmadan önce bir kere daha düşünmek iyi olacaktır. Her şeye rağmen ayağa kalkabilmek en önemlisi. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaşının akşam davetini kaçırmamanda fayda var. Aradığın aşkı bulabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşin ile planladığınız yurt dışı gezisini ileri bir tarihe ertelemek söz konusu olabilir. Şayet böyle bir şey gerçekleşirse onunla daha romantik vakitler geçirebilir ve gönlünü alabilirsin.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlar dostluk ilişkilerinizde ara bozucu olabilir ve sizi yanlış yönlendirebilir. İnsanlarla ilişkilerinizde mesafelerinizi iyi ayarlamalı ve kimin dost kimin düşman olduğunu iyice anlamalısınız.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak noktasında problem yaşamayacağınız bir gündesiniz. Önemli konularda ne istediğinizi biliyor olmanız kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal alanda aradığınız desteği bulabileceğiniz bir gün. Ortak paylaşımlarınız keyifli olacaktır.

9 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğiniz hakkında kaygılı günler geçiriyorsunuz. İyi haber: Bugün yapacağınız yatırımlar uzun vadede size çok olumlu sonuçlar verecek.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazen düşünmek ve harekete geçmek arasında mesafe katlanır. Bulunduğun durum da aslında buna benziyor.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evdeki dengeleri yeniden sağladığınıza göre haftaya bomba gibi bir başlangıç yapabilirsiniz. İşler önemli. Ortaklıklar önemli. Geriye dönüp yeniden gözlem yapmanız gereken konuları atlamayın. 26 Aralık' a kadar aklınızdaki tüm işleri toparlamanız gerekiyor. 2020 yılına kafanızdaki her konuya çözüm bulmuş olarak başlamalısınız.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler;yükünün fazlalığı hem bedenen hem de ruhen sıkıntılara neden olabilir, kendini yorgun ya da hasta hissedebilirsin. İlerleyen saatlerde kendi içinde sorunlara çözüm üretebilir, parayla ilgili endişelerinden kurtulabilirsin. Yönetici gezegenin Merkür'ün karşıt burcuna geçmesiyle karşındakilerin düşünceleri daha da önemli hale gelebilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>