İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Elin Rahatlıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün kendine vakit ayırmak aşk konularında daha güzel kararlar almanı sağlayabilir. Eğer hayatında belirsiz bir aşk durumu varsa bugün bu konuları bir sonuca vardırmak için dikkatle düşünebilirsin.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Bugün parasal konularda çok net düşünebileceksin. Bazı konularda güzel sonuçlar elde etmek ve eline para geçmesini sağlamak her zamankinden daha rahat işleyebilir. Bugün maddi konularda kendine güvenmelisin.

Bugün kendi içini sıkabilir ve stres yapabilirsin. Bu stresi atmak ve sahip olduğun şeylere şükretmek için meditasyon yapman gerekebilir. Zihnini boşaltmak ve negatiflikten uzak durmak sağlığına da iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanı kurcalayan mevzulara odaklanabilecek ve kimsenin fark etmediği detayları görebileceksin. Aklın dedektif gibi çalışabilir bugün. Bu güzel enerjiyi çözülemeyen konularda kullanabilirsin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde aktif olabilirsiniz. İletişim kabiliyetiniz sayesinde insanları etkileyebilir ve samimi bağlantılar kurabilirsiniz. Kardeşlerinizle iletişim halinde olmanız da mümkün.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanın yaptığın birikimler acil çıkan ödemelerinde işine yarıyor. Elin rahatlayabilir. Borç verdiğin kişilerle bir tahsilat işi olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan özel hayatına vakit ayırmakta zorluk çekiyorsun. Uzun zamandır hayatına birini almıyor olman seni derin düşüncelere daldırabilir. Bu konuyu yakın bir arkadaşın ile dertleşmek isteyebilirsin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi değiştirmek, farklı bir alanda ilerlemek ya da mevcut durumunuzu iyileştirmek adına bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Söylediklerinizin altını dolduracak yetilere sahip olduğunuzu sizin bilmeniz yeterli gelmeyecektir. Bunu başkalarına da göstermek için iyi bir gündesiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca ailevi konularla da zaman geçirebilirsiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişi bırakmak ve geleceğe umutla bakmak istediğiniz, sizi üzen konulardan sıkıldığınız bir evredesiniz. Aşk hayatınızda yenilikler gündeme gelebilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işe odaklanman gerekecek. Alacağın kararlar, odaklanacağın konular daha fazla zaman tüketebilir. Ancak bütün hayatınıodaklı bir hale de getirmemen gerekecek. Arada sağlam bir denge oturtman gerekebilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm yollar sizi benzersizliğini anlamaya götürüyor. Zorluklarınız, güçlü yönleriniz, başarılarınız, gecikmeleriniz ve tüm deneyimleriniz sizi kendinize nasıl farklı olduğunuzu sormaya itiyor ve daha da önemlisi bunu nasıl devam ettirebilirsiniz? Hayatınızda bununla senkronize olmanın en basit yolu, zaman zaman programınızı yalnızca sizin için en önemli şeylere uyacak şekilde düzenlemektir. Siz geliştikçe hayatınız, rutinleriniz ve ritüelleriniz de evrim geçirmelidir. Kendiniz olun ve şimdiki zamanda sizin için doğru olanı kendinize çekin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızda sınır tanımak istemiyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, aranızda bir takım huzursuzluklara neden olabiliyor.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün bugün para ve kazançlarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ayrıca ailenizle veya evinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Gününüzün harika geçmesini dilerim!

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Bugün, uyum ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 13' 19" R
Ay
İkizler
04° 34' 13" R
Merkür
Başak
23° 23' 21" R
Venüs
Terazi
29° 34' 19" R
Mars
Yengeç
10° 24' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 10"
Satürn
Balık
14° 55' 56"
Uranüs
Boğa
27° 04' 20"
Neptün
Balık
28° 28' 00"
Plüton
Oğlak
29° 43' 46"
Chiron
Koç
22° 11' 16"
Lilith
Terazi
09° 27' 19"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 22/09/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>