İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Meraklarını Gidermek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranızdaki uyumun ve dengenin bozulabileceği bir gün. Aranızda yaşanabilecek durumları engellemek veya önüne geçmek yerine bazı şeyleri oluruna bırakmak iki taraf için de iyi olabilir. Bugün birbirinize ters düşmekten korkmamalısınız.

Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız sizin için çeşitli konuşmalar yapıyor, sizinle ilgili olumlu bilgiler aktarıyor. Henüz bu konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok.. Onun bu çabası yakında parlak birteklifi almanıza neden olabilir.

Parasal konularda alacağın kararlarda sevdiğin kişilerin desteğini alman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanların fikrine göre bazı kararlarını gözden geçirmen ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir.

Çok fazla hareket vücudunun gereksiz yere yorulmasına sebep olabilir. Bugün vücudunu dinlendirmek için kendine zaman ayırmalısın. Vücudunun dengesini korumak ve bünyeni kuvvetlendirmek için kendine zaman ayırman daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyifli bir gün geçirmek için şartları senin belirlemen gerekebilir. Seni ne mutlu ediyorsa ona vakit ayırmalısın. Daha iyi hissetmek ve bol bol eğlenmek için kendine göre planlar yapman gerekebilir bugün.

16 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş alanında merak ettiğin konularda merakını gidermek isteyebilirsin. Bunun için aile büyüklerine danışmaktan çekinmiyorsun. Aldığın bilgileri doğru değerlendirip gerektiren durumlarda kullanmaktan çekinmiyorsun. Çocukları olan bir İkizler burucuysan çocuklarının eğitim durumlarını uzmanlar kontrolünde değerlendirebilirsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş konusunda bazı detayları yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay küçülüyor. Eğer alışveriş yapacaksanız kararlarınızda değişkenlik olabilir. Eve, güvenliğe ait bir konu ile de uğraşabilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniliği hayatınıza almak isteyeceğiniz ve bilinçli adımlar atacağınız bir dönemdesiniz. Şansınızın arttığı bugünlerde duygusal açıdan yoğun hissedeceksiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon konusunda kendini geliştirmeye devam etmen gerekebilir bugün. İşlerine daha iyi odaklanmak başarılı sonuçlar almanı kolaylaştırabilir zira. Bugün dikkatini dağıtan şeylerden uzak durmaya bakmalısın.

16 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi bir tahterevallideymişsiniz gibi hissetmenize neden olabilir ancak bu geçicidir. Değiştiremeyeceğiniz konularda zaman ve enerji harcamaktan kaçının. Bununla birlikte, kendinizi biraz keyifsiz hissetmek sizi iyileştirmeler yapmaya motive ediyorsa, o zaman artık çok daha iyi bir durumdasınız demektir. İlerlemeyi görmek kolay olmayabilir ancak küçük adımlar önemlidir ve gün ilerledikçe daha doğal hissettirir. Bağımsız çalışma, bağlılık, biraz özveri ve odaklanma gerektiren kişisel arayışlar için güçlü, uzun vadeli bir döngüdesiniz. Kalbiniz gerçekten işinize ve projelerinize bağlı ve bugünün ilerleyen saatlerinde bu netlik rahatlatıcı olabilir. Odaklanma yeteneğiniz gelişir. Büyük resim yerine ayrıntılara odaklanmak için mükemmel bir zaman, özellikle de bir projede yarım kalmış işleri halletmeye çalışıyorsanız. Gözden kaçırdığınız şeylere özellikle dikkat ettiğinizde kendinizi daha başarılı hissedersiniz. Akıllı kararlar alıyor ve önceliklerinizi daha net bir vizyonla görüyorsunuz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini almalısınız. Sağlığınızla ilgili özverili davranın.

16 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar ön plana çıkıyor. Kariyer hayatınızda ise kalıcı kararlar alabilirsiniz. Maddi açıdan uzun vadeli gelir elde edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

16 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 12' 05" R
Ay
İkizler
04° 16' 38" R
Merkür
Başak
23° 21' 02" R
Venüs
Terazi
29° 32' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 05"
Satürn
Balık
14° 56' 01"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 46"
Chiron
Koç
22° 11' 19"
Lilith
Terazi
09° 27' 10"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>