İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Baskı Sana Göre Değil Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmelisin bugün. Bazı şeyleri yanlış anlayabilir ve acısını birbirinizden çıkarabilirsiniz. Aranızda konuştuğunuz her konudan, söylediğiniz her kelimeden emin olmanız gerekecek bugün.

Üzerinde düşündüğünüz projelerden biri, serap gibi uzayıp gidiyor, siz yaklaşıyorsunuz, sonuç uzaklaşıyor. Bu projenizi bir süre için askıya alın ve rutin işlerinize dönün. Tamamlanmış bir çok küçük iş, büyük işlere atılmanın moral temelini oluşturur, bu yoldan gitmeyi deneyin.

Parasal konularda dikkatini toparlaman gerekecek. Çevrende senden para koparmaya çalışanlar olabilir. O yüzden cüzdanına sahip çıkmalı ve her söze inanmamalısın. Algılarını açık tutman sana daha iyi gelebilir bugün.

Zihinsel yorgunluk ve huzursuzluğu üstünden atmak için daha fazla açık havaya çıkman gerekebilir. Açık hava yürüyüşleri ve bol bol nefes egzersizi yapmak sana kendini daha iyi hissettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birbiri ile tartışan iki taraf arasında hakem olman gerekebilir bugün. İki farklı düşünceyi görmeli ve orta yolu bulabilmelisin. İnsanların bazı konularda senin fikrine danışması sana daha iyi gelebilir.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak etkileyici bir izlenim bırakabilirsiniz. Kendi fikirlerinizi açıkça ifade edecek ve çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz. Zekanızla ön plana çıkma ve yeni bağlantılar kurma zamanı geldi.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Düğümleri aks değiştirirken gereksiz detayların canını sıkmasına izin vermeyeceksin. Sakin bir gün geçirmek için kendini toplu alanlardan uzak tutmak isteyebilirsin. İletişimin konusunda kendine fazla güvenmediğin bir gün geçiriyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgiline karşı soğuk davranabilirsin. Karşı taraf bunun nedenini öğrenmek için seni baskı altında tutabilir.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmek ve eksiklerinizi tamamlamak, arkadaşlarınızı ağırlamak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizle ve çağrılarınızla neye yön vereceğinizi bilemezsiniz. Dolayısıyla iyi hissettiren fırsatlar karşısında kayıtsız kalmamalısınız.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya parasal alanda sizi endişeli ve huzursuz eden gelişmelerle başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi destekler yanında ödemeler dengenizi sarsan gelişmelere dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz ve ticari zekânız size ek kaynaklar getirebilir. Ancak paraya karşı biraz daha korumacı bir tutum içinde olmalısınız. Sahip olunan ortak kaynaklar üzerinden bir değişim sürecindesiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın tam olarak aydınlanmasına hazır olmadığınız bölgeleri aydınlanabilir ancak bu hazırlıksız yakalanma hali sizi daha cesur ve güçlü yapabilir.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile sorunlarını çözmek için kendine zaman ayırmak isteyebilirsin bugün. Onlardan bir süreliğine uzak durmak daha doğru değerlendirme yapmana yardımcı olacak bazı şeyleri. Gerekirse kendi yolunu çizme kararı almaktan çekinmemelisin o yüzden.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, gün coşku için uygun bir enerjiye sahipken, insanların bir konuyu dramatize etme veya resmin tamamını görmeden sonuçlar çıkarma eğilimini gözlemlemelisiniz. Zihinsel huzursuzluk artık bazı sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan bir konuda ilerlemeden önce tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun. Olaylara çarpık bir mercekten bakıyorsunuz, muhtemelen bir konunu abartıyor olabilirsiniz. İyimserlik gibi hissedilen şey aslında aşırıya kaçmak veya hüsnükuruntu olabilir. Ayrıca, önceden konuşmaya ve bir şeyi zamanından önce ifşa etmeye meyilli olabilirsiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşlarınızlabirliği içinde olacağınız bir gün. Kendi düşüncelerinden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar, finansal yapınızda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir ve yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda ise korunacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 12' 05" R
Ay
İkizler
04° 16' 38" R
Merkür
Başak
23° 21' 02" R
Venüs
Terazi
29° 32' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 05"
Satürn
Balık
14° 56' 01"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 46"
Chiron
Koç
22° 11' 19"
Lilith
Terazi
09° 27' 10"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>