İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin sıkıntılarını bulmada ve bunları çözmede başarılı olacaksın bugün. Karşındaki insanın dile dökmediği sıkıntıları görmek senin için kolay olabilir. Bu durumu aranızda daha güzel bir uyum yakalamak için kullanabilirsin.

Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor. Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız.

Harcamalarını düzenlemek ve kendin için masraf yapmak sana kendini daha iyi hissettirebilir bugün. Kendi paranı kontrol etmek ve daha güzel şeylere karar vermek enerjini çok daha yükseltebilir.

Bol bol su tüketmek vücudunun ihtiyacı olan bir şey olabilir. Aynı zamanda derin nefes egzersizleri ve esneme hareketleri de sana iyi gelecek. Kaslarında biriken ağrı ve kasılmaları üstünden atmak önceliğin olmalı bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende bir denge ve uyum yakalamak için farklı davranman gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara uyum sağlamak ve olduğundan farklı davranmak seni biraz yoracak. Ancak farklı bakış açılarına kendini açtıkça daha fazla şey öğrenebileceksin.

18 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. İş ve özel hayatta, kendinizi açık bir şekilde ifade etmek ve başkalarıyla iletişim kurmak için fırsatlar olabilir. Ayrıca ruhsal ve zihinsel ihtiyaçlarınızı da karşılamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim vehayatını paralel götüren bir İkizler burcuysan şu sırlara zorlandığını hissedebilirsin. Ancak eğitimine ağırlık ve öncelik veriyorsun. Hocan ile uzun görüntülü ir konuşma gerçekleştirebilirsin. Sosyal medyada geçirdiğin vakit artabilir. Bunu kontrol altına alman için ailen seni uyarabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birine emek vermekle kendini feda etmek arasındaki dengeyi koruyamadığınızda kabahatin çoğunu kendinizde aramayı bırakmalısınız. Sevginizi kullanan kişilerin varlığını öğrendiğinizde kendinizi geri çekin. Bu sayede uzağında kaldığınız her şey sizi asıl isteklerinize yaklaştıracaktır.

18 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikir ve düşüncelerinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. İyimser bir bakış açısı kazandığınız bu günlerde esnek olmanız ve eğitim çalışmalarına öncelik vermeniz gerekebilir. Yeni haberler ve yolculuklar açısından da olumlu bir dönem. Kişisel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz çalışmalarda ise başarı söz konusu. Başkalarını ikna etmekte başarılı olabilirsiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ve yakın arkadaş ilişkilerinde gerginlik olabilir ancak yeni ilişkilere girdiğiniz yeni ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

18 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışına bırakıp o akışın içinde yer alman gerekebilir bugün. Kararlar alırken çok detaylı düşünmek, fırsatları kaçırmana sebep olabilir zira. Sadece harekete geçmek bazen daha iyi olur. Bugün de bunun etkisini görebilirsin.

18 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size enerji verebilir ve motive edebilir. Ayrıca bugün meydana gelen mali durumunuzu, kazanma ve harcama gücünüzü, öz değer duygunuzu, konfor ve güvenlik ihtiyaçlarınızı etkiler. Kendinizi güvende, emniyette ve rahat hissetmenizi sağlayan her şey, bugün kendini gösteriyor. Yepyeni bir yöne gitmek isteyebilirsiniz. Gelecekteki güvenliğiniz ve rahatınız, şimdi hayatınızdaki önemli temalardır. İlerledikçe hayattaki payınızı geliştirmek için birçok fırsatınız olacak. Bugün, işler henüz net değil ve her şey bir araya gelene kadar yeni başlangıçlar için zorlamamak en iyisidir. Hayatın size sunduğu son nimetlerin tadını çıkarabilirsiniz ve insanlar yeteneklerinizi takdir ediyor. Anın tadını çıkarmaya kararlı olduğunuz bir dönem için mükemmel bir başlangıç.

18 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

18 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

18 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu, dengeyi bulmak önemlidir. Aynı anda birden fazla işte ya da projede çalışabilirsin. İşi eğlenceli hale getir ve kararlı olmaya devam et, ilerle.

18 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

18 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 09' 39" R
Ay
İkizler
03° 41' 27" R
Merkür
Başak
23° 16' 24" R
Venüs
Terazi
29° 29' 45" R
Mars
Yengeç
10° 22' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 57"
Satürn
Balık
14° 56' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 28' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 48"
Chiron
Koç
22° 11' 25"
Lilith
Terazi
09° 26' 54"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 22/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>