İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Detaylara takılacaksın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Bir kusa gitmekle ilgilenebilirsin. Merakınızı cezbediyor olabilir. Belki yeni bir teknoloji hakkında bilgi edinmek istiyor olabilirsiniz. Bir atölye veya seminere kayıt olmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan bilgisayar becerilerini edinebilirsiniz. Ya da bazı üniversite dersleri daha çok ilginizi çekebilir. Böylece o konu hakkında bir derece edinebilirsiniz. Karar vermeden önce tüm seçeneklerinizi araştırın.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.Bugün aracılık edeceğin bir gün olabilir. Evde, çocukların uzlaşamayabilir. Belki bazı şeyleri paylaşmak istemiyorlardır. Belki de ev işleri yapmak zorunda kalmalarına tepki gösteriyorlardır. Öncülük edip arayı bulmalısın. Uzlaşamayan iki arkadaşın da olabilir. Ortak bir çözüm bulmaları konusunda onlara yardımcı olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için olağanüstü bir gün ve neşeli, pozitif tonlarda kendini göstereceği enerjiyi kolaylıkla hissedebilirsin. İnsanları kendine çekeceksin ve bir şeyleri yapış biçimlerindeki bilgeliği farketmelerini sağlayacaksın. Kendine güvenini sağlam tut ve pozitif kal. Maceraperest ruhun yedi denizlere yelken açmaya hazır, o halde karadan uzaklaşmaya hazır ol.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Akademik hayatınız, seyahatleriniz gündeme gelebilir. Ay, saat 21:20'de boşlukta ilerlemeye başlıyor. Gün içinde Jüpiter burç değiştirerek Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar maddi durumunuz son seneye oranla çok farklı olacak. Bir türlü kapatamadığınız borçlar artık olmayacak. Çünkü Jüpiter şans vermeye geliyor. Bir sene boyunca maddi anlamda çok farklı yerlerde olacaksınız. Hatta ailenizden miras bile kalabilir. Fakat bu gelen parayı daha da harcamaya meyilli olacaksınız. Bu konuda kendinizi frenlemeyi unutmayınız. Ayrıntılı Jüpiter yazısı için tıklayınız.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yapıcı ve detaycı bir ruh hali ile başlangıç yapıyorsun. Görev bilinciyle hareket edeceksin. Sorumluluklarını yerine getirmek ve somut sonuçlar almak özgüvenini arttıracak. Özellikle bu güne ait ödeme ve evrak işleri için daha aktif vebitirici bir tutumla hareket edebilirsin. Kendi işini kurmayı planlayan bir İkizler burcuysan, etrafındakiler kafanı karıştırabilirler. Daha sağlıklı karar almak adına işinin ehli kişilerle iletişime geçebilirsin. Aşk hayatındaki belirsizlikler ise netleşiyor. Bugün birisinin sana doğru adım attığına şahit olabilirsin. Heyecanlanacaksın! Akşam saatlerinde, son zamanlarda üzerinde baskı uygulayan birine sert bir şekilde tepkini ortaya koyabilirsin. Her ne kadar haklı olduğuna inansan da fazla mı çıkıştım acaba demekten de geri kalmayacaksın.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve özellikle bu süreçte dost ve düşmanlarınızı ayırt edebilirsiniz.Bu sizin için biraz zor olsa da karşı tarafa çok fazla bir şey hissettirmeden sınırlar çekmelisiniz.Fedakarlık görmediğinizi düşünebilirsiniz.Bu konuda hemen ön yargılı kararlar vermeyin.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konularda meşguliyetiniz artabilir. Ruhsal olarak özgürleşmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi keşfetmek için yeni ufuklara açılmak size iyi hissettirebilir. Hayatınızın nasıl göründüğünüzü sorgulayabilirsiniz. Günlük rutininizdeki işleri tamamlamak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi özgür ve mutlu ettirecek konulara odaklanın. Bol bol yazma, okuma, öğrenme zamanları olacaktır. Öğleden sonra ufak bri gerginliğiniz olabilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Otoriter tavrın, evdeki insanları gerginleştirebilir. Evde patron olmayı bırakıp onların gönlünü kazanmalısın.

2 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı insanlarla kuracağınız diyaloglar gerçeklik algınızı etkileyebilir. Kendi doğrularınızı sorgulamanız çoğu zaman doğru bir davranış olsa da başkalarının düşüncelerinin sizi bu kadar etkilemesine izin vermemelisiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınız sizi mahcupedebilecek ve sarsıtacak bir hal alacaktır. Karamsar olup her şeyi ciddiye almayın. Bu etki geçene kadar önemli kararları erteleyin. Sizin öz güveniniz ve yaşama gücünüz dibe vuruyor. İlaçlara yenik düşerek hayatınızı güçleştirmeyin.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ön planda tutmak isteğiniz olabilir. Sadece sizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda arada kaldığınızı fark edebilirsiniz. Evli İkizler burçlarının özellikle dikkatli olması, enerjilerini evliliklerine akıtırken pozitif olduklarından emin olması gerekiyor. Bazı İkizler burçları için yeni ortaklıklar söz konusu olabilir. 

2 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; Jüpiter'in burç değiştirmesiyle bir yıl boyunca prim, komisyon, miras, nafaka ve kredi gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün ise topluluklar içinde sosyal ve toplumsal aktivitelere katılabilir, sosyal medya gruplarında sürekli paylaşımlarda bulunabilirsin. Ancak bazı konularda fikrini belirtmek, sorun yaşamana sebep olabilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>