İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İçsel Tecrübelerle Daha da Gelişiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir gezi planlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Belki de tropik bir tatil için sabırsızlanıyor, sıcak ve kumlu bir plajds vakit geçirmek için can atıyor olabilirsiniz. Gelecek aylarda işten elinizi ayağınızı çekip sevgilinizle özel bir yolculuk yapın. Hem egzotik, muhteşem bir yeri ziyaret etmek hem de gevşemek için harika bir zaman olacak. Tur paketleri hakkında bir seyahat acentesiyle görüşün.

Bugün çok iddialı olmamaya çalışın. Bazen çok heyecanlanabilirsiniz ve insanlar sizi agresif olarak görebilir. Utangaç insanlar ise enerjiniz tarafından bunalmış hissedebilirler. Bugün sinirli hissedebilirsiniz, bu yüzden bu ekstra öfkenin bir kısmını yok etmek isteyebilirsiniz. Sert bir antreman ile toksinlerinizden kurtulun ya da herhangi bir hayal kırıklığınızdan kurtulmak için uzun bir yürüyüşe çıkın. Çok daha dengeli hissedeceksiniz!

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Hayatınla ilgi son dönemlerde ihmal ettiğin meseleler bugün kendini gösterebilir. Tüm görev ve sorumluluklarını dikkate aldığına emin ol. Ayrıca işler, dramatik bir dönüm noktasına gelebilir. Güne hakim olan gerilimli enerji, ortalıkta doğruyu aramak için koşup durmana yol açabilir. Kararsızlığın seni gitmek istediğin yöne ilerlemekten alıkoymasına izin vermemelisin!Belki de bilinmeyen insanlardan bazı garip bağlantılar, bugün karşınıza çıkabilir. Suratınıza kapanan telefon çağrıları veya boş e-postalar bu kişinin kim olduğunu ve sizden ne istediğini merak ettirebilir. Bu durum size telefon sıkıntıları ya da internet problemlerinden daha fazla sorun yaratmayacaktır, bu yüzden bunun hakkında daha fazla düşünüp de zaman kaybetmeyin. Eğer size kimin ulaşmaya çalıştığını bildiğinizi düşünüyorsanız, yarına kadar bekleyin ve sonra da onlarla iletişime geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

29 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Finansal konularınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu güzel açı sayesinde bugün maddi olarak hedeflediğiniz tutarlar size ulaşabilir. Ay-Merkür pozitif görünümüyle dehayatınızda güzel haberler alabilirsiniz. Duygusal olacağınız bir akşam geçirebilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıldızların jest yaptığı bir gün olabilir. Özellikle aile içinde iletişim, kardeşlerden gelen destekler ve bu tarz öneriler ön planda olacak. Eğitim ve uzak yollardan gelen mesajlar planlarını değiştirebilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan değer verdiğin kişiyle hafta sonu için güzel bir organizasyon ayarlayabilirsin. Bugün aynı zamanda hayatın anlamı üzerine derinlikli bir keşifte bulunacaksın. “Ben kimim, planlarım var mı, hedefimi nasıl belirlemeliyim?” İç sesinle yüzleşmeler yaşayabilirsin. Kimsenin senin gibi düşünmek zorunda olmadığını, hayatın öğretici dersleri olduğunu da bilmek ve farkında olmak gerektiği düşünüyorsun.

29 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

kendimizle ilgili yeteneklerinizi ve hayatınızdaki güzellikleri hissetmenize yarayan bir dönüşüm sürecindesiniz. Bugün ilişkilerinizde bunu hissedeceksiniz. Sizi o olmadığınız kişi olma yönüne çeken insanlardan uzak durun.

29 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Finansal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

29 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi ifadelerinizle tamamlamanız önemli olsa da karşı taraftan aynı anda her şeyi istememelisiniz. Duygusal sürecinizi dengeleyin.

29 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda çalıştığınızın işinizin size gelecek garantisi vermemesi canınızı sıkıyor. Yeni biraramaya başladığınız bugünlerde yavaş yavaş birikip yapmanızda da fayda var.

29 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken ortak paylaşımlarınızı mercek altın alırsınız. Aile içi maddi konular sizin yönetiminizde çözüme kavuşur.Krediler, vergiler, sigorta ödemeleri gibi klasik harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Spiritüel konulara merak duyacağınız bir gün. Annenizin ruhsal sıkıntıları ortaya çıkabilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan ilişkilerinizde güç kazanabileceğiniz bir gün. Sosyal anlamdaki ilişkilerinize, yakın arkadaşlar dışında kalan tanıdıklarınıza zaman ayırmanız önemli. Çevreniz yeni fırsatlar getirecek potansiyellerle dolu. Gününüzü güzelleştirecek, şansınızı döndürecek bir gelişme yaşayabilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; maliyet bilincinin yüksek olduğu bugün, alacak verecek konularına zihnini yorabilir, ortaklaşa gelirlerindeki planlama görevini üstlenebilir ve finansal sorunlara görev bilinciyle yaklaşabilirsin. Elindeki kaynakları daha iyi değerlendirecek olanaklar bulmaya çalışabilir ve maddi konular üzerinde durabilirsin. Kaliteye ve verimliliğe odaklandığın bir gün olabilir.

29 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>