İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Streslerden Ailen İle Uzaklaşmak En İyisi Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün belli bir konuda fazla duygusallaşmamaya çalışın. Kalbinizin yoğun bir girdap içine girmesini istiyor gibi hissedebilirsiniz ancak o rotayı izlerseniz, bir bataklığa saplanabilirsiniz ve bu da kaçmanızı zorlaştırır. Duygusal ve fiziksel yolculuklarınızda karşılaşabileceğiniz her türlü şeyden sizi koruyacak bir güvenlik şeridine sahip olmanız çok önemli.

Ne kadar da odaklanmışsınız bugün! Öyle sakin ve toplusunuz ki. Tabii ki, ruh haliniz bu ağırbaşlılık, mantıklılık ve çalışkanlık için oldukça misafirperver. Ufuk temiz ve yaşam denizlerinde gezinmek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahipsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz daha inanç ve cesaret. Eğer bugün başarılı olmazsan, kendinden başka suçlayacak kimsen olmayacak.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Yay burcunda ilerlemeyi sürdürüyor. Dün yaşanan yeniayın ilişkinizdeki güzel etkilerini bugün de hissedeceksinizdir. Sadece beklentinizi çok yukarı çekip, sonra hayal kırıklığı yaşamayın. Her şey iyiyken suratınız asılmasın. Bugün itibariyle Neptün retrosu sona eriyor. Kariyerinizde mantıklı kararlar alıp önünüzü görme vakti başlıyor.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticilerinden bugünlerde yeterince ilgi görmemen gereksiz kaprislere neden olacaktır. İşine odaklanman bu süreci daha sağlıklı atlatmanı sağlayacaktır. Kötümser, dalgın ya da kafan çok doluymuş gibi hissetmen gayet doğal. Önemli kararlar almaya daha yatkın olacaksın. Bu yüzden önemli kararlarını alırken anlaşmalara ve verilen sözlere çok dikkat etmen gerekir. Eğer hayatında biri yoksa duygusal bir boşluk içinde hissedebilir; çok çabuk yalnızlık duygusuna kapılabilirsin. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailenle bir arada vakit geçirmek, sosyal etkinliklere katılmak hepinize iyi gelecek. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durma kararı alacaksın.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planladığınız işlerinizi yaparken zaman zaman endişe içinde olabilirsiniz. Bugün maddi menfaatlerinizi ön planda tutmak isterken bir takım yanlış anlaşılmalar içinde olabilirsiniz. Gün içinde ne yaparsanız yapın sadece kararlı olmayı seçin.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki duygusal beklentileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularda daha tepkisel davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ellerinizi kirletebilirsiniz. Yaşanan olaylarda kendi hakkınızı savunmanız gerekebilir. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade etmek etrafınızdaki karşı cinsin size yaklaşmasına neden olacak. Bekleyerek ve karşı cinsin size gelmesini sağlayarak devam edebilirsiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

27 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni deneyimlere adapte olmakta zorlanıyor olmalısınız. Bu da konfor alanınızdan çıkmanızı gerektirecek herhangi bir durumdan kaçmanıza sebep oluyor. Kimse rahatını bırakmak istemez fakat unutmamalısınız ki yeni maceralara atılmak kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim ortak kazancınızda aniden olumlu gelişmelere zemin hazırlayabilir. Hızlı karar vermeden önce yeniliklerin size getireceği faydaları iyi gözden geçirmelisiniz. Spiritüel dünyadaki bilginizle kalabalıkların arasında dikkat çekersiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu işiniz konusunda oldukça istekli ve aceleci bir gün. Gün boyu hareket halinde olmak durumunda kalabilirsiniz. Günlük rutinlerinizdeki işleri abartmayın. Gözünüzde büyüttüğünüz her konu sizi rehavete sürükler. Kurduğunuz hayaller giderek büyüyor. Bu da demek oluyor ki; geleceğiniz giderek güzelleşiyor.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün sevdiklerinle güzel vakitler geçirebileceğin gibi meslek hayatındaki bazı sorunlarla da uğraşman gerekebilir. Çalışma ortamında kariyerin için önemli bir konuda risk almak isteyebilir, fakat geri dönüşü olmayan hatalara sebebiyet verebilirsin. Elindeki bilgilerin gerçekliğini kontrol ederek yanılgıların önüne geçmelisin.

27 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>