İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fazla mı Baskı Yapıyorsun Kendine? Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Bugün, bir çok farklı insanla iletişim kuracağınız bir gün olabilir. Çalışmanız gerekiyorsa, telefon görüşmeleri yapacak, müşterilerle ilgilenecek ve ortalığı yakan meşhur yangınları söndüreceksiniz. Tüm bu faaliyetler sizi yorabilir, bu yüzden ekstra enerji için bir miktar proteinli beslenmeye çalışın. Yakıtınız düşükken etrafta koşmaya devam edemezsiniz! Kendinize iyi bakarsanız, network kurmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Diplomasiye odaklanmayı dene. Anlaşmazlık yaşayan iki tarafın arasında sıkışıp kalabilirsin - iki taraf da kendi çıkarları konusunda onlara destek olmanı bekleyebilir. Sabırlı birisiysen istediğini alabilirsin. Hedeflerine odaklan ve katı olmaktan çekinme. Çevrendeki insanlar ruhsal olarak dengesizse de, sen olumlu tavırlar takın.Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

26 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 11:10 itibariyle Ay, Yay burcuna geçiyor. Sabah, Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar maddi durumunuz güçleniyor. Borçlarınızı sıfırlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Ayrıca saat 18:05'te Yay burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Yalnız olanlar varsa yeni bir ilişkinin ilk adımları bu yeniayda atılabilir. Evliliğinde sorun olanlar, her şeyi unutup temiz bir sayfa açabilirler. Ortaklıkla yürütülen işinizde şansınız bu yeniayla açılacaktır. Yeniayın ayrıntılı yazısını okumak için tıklayınız.

26 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki gelişmelerin, gündeminin büyük bir kısmını oluşturduğu bir gün seni bekliyor. İşveren konumunda bir İkizler burcuysan bugün çalışanlarının hoşuna gitmeyecek tavır ve konuşmaları ile karşılaşabilirsin. Eğitimi devam eden bir İkizler burcuysan, yetiştirmen gereken projeler uykusuz kalmana neden olabilir. Şehir dışında yaşayan bir arkadaşın, müjdeli bir haber verebilir. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Nezaketli olmanın birçok kapıyı açtığını savunacaksın.

26 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı hayata geçirmek ailenizden destek görmek istiyor olabilirsiniz. Bir an önce birileri tarafından onay beklemeden harekete geçmelisiniz. İlişkinizde önemli bir gerçekliği öğrenmek ve bunun için harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini de düşünmeniz gereken bir gündesiniz. Ani tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların içine daha fazla girmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

26 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda da sözlerinizin dinlendiği ve çevrenizin sevgisini gördüğünüz bir dönemden geçmektesiniz. Dinlenilmek ve sevilmek kilit noktanız olacak.

26 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde gündelik rutinizde yapmanız veya tamamlamanız gereken son bir iki uğraş ve detay olabilir. Sağlığınızla, şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler konusunda ise hassas davranmanız gerekebilir.

26 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü taraflarınızı keşfedip ortaya çıkarma zamanı! Herkes gibi sizin de insanlara duyurmak istediğiniz fikirleriniz vardır. Fakat onları kimseyle paylaşmayıp kendinize saklamanız hiçbir işinize yaramaz.

26 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızı temsil eden 7. evinizde Yay burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Partnerinizle yeni kararlar alacaksınız. Kalbi boş olanlar ise maceraperest, vizyoner, seyahat etmeyi seven, neşeli biriyle ilişkiye başlayabilirler. Hatta bu kişi yabancı ya da yurt dışında yaşıyor olabilir. Havada aşk kokusu var.

26 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili konularda çok hassassınız. Hiçbir şeyin aksamasını istemiyorsunuz ama bazen en çok aksamaya sebep olan siz oluyorsunuz. Planlı ve programlı olmalısınız. Fazla hayal, fazla bölünmenize sebep oluyor. İşlerinizi tamamlaya tamamlaya gidin. Her gerçekleşen projenizin sonunda yeni bir proje ekleyin. Yoksa bu yoğunluğun üstesinden gelemeyebilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; partnerinle karşılıklı duygular ve iletişim içinde olman, ortak bir paydada buluşman senin için önemli olabilir. Karşıt burcunda gerçekleşecek Yeniay, yeni kararlar,birlikleri ve evlilik gibi kavramları gündeme getirirken, gelirlerindeki artışlarla borçlarını sonlandırabilirsin. Çevrendekilerle iletişimine ve ufak tefek kazalara karşı kontrollü olmalısın.

26 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 36" R
Ay
Boğa
17° 04' 58" R
Merkür
Başak
21° 07' 07" R
Venüs
Terazi
28° 04' 56" R
Mars
Yengeç
09° 43' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 04"
Satürn
Balık
15° 01' 15"
Uranüs
Boğa
27° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 30' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 18"
Lilith
Terazi
09° 19' 11"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>