İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Evlilik Yerinde Bir Tercih mi? Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugünkü elektrik atmosferi size tam anlamıyla uyacak. Aşk hayatınızdaki bakış açınızı tamamen değiştirebilecek olan beklenmedik romantik fırsatlar ortaya çıkabilir. Bugün etrafınızda olan bitene dikkat edin, işler çok hızlı gelişebilir!

Kimse yaptığı her şeyde başarılı olamaz, özellikle de yan gelip yatarken. Gezegenlerin bugünkü dizilimi, kişiliğinizin verimsiz yönlerini değiştirmenizi öneriyor olabilir. Grup projelerinde diğer insanlarla çalışırken biraz fazla kontrol sahibi olmanız mümkün mü? Başkalarının sizin için bazı işleri yapmasına izin verin!

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.Hilelere aldanmıyorsunuz. İnsanların açık ve dürüst olmasını bekliyor, ima peşinde koşmuyorsunuz. Çevrenizden biri şu sıralar son derece dürüst olabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor ama davranışları sizi kırabilir. Peşin hükümlü olmamaya gayret edin. Size doğru gelmeyen her şeyi gündeme getirip açık bir iletişimin ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki de bilinmeyen insanlardan bazı garip bağlantılar, bugün karşınıza çıkabilir. Suratınıza kapanan telefon çağrıları veya boş e-postalar bu kişinin kim olduğunu ve sizden ne istediğini merak ettirebilir. Bu durum size telefon sıkıntıları ya da internet problemlerinden daha fazla sorun yaratmayacaktır, bu yüzden bunun hakkında daha fazla düşünüp de zaman kaybetmeyin. Eğer size kimin ulaşmaya çalıştığını bildiğinizi düşünüyorsanız, yarına kadar bekleyin ve sonra da onlarla iletişime geçin.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

06:56-23:13 arası Ay, bugün boşlukta ilerliyor. Finansal işlemlerinizde, internet bankacılığı gibi dijital ortamlardaki transferlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Saatler 23:13'ü gösterdiğinde Ay, Kova burcuna geçiyor. Mutlu olacağınız haberleri bu gece alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirebilirsiniz. Jüpiter'in Oğlak burcuna geçişiyle ilgili yazıya erişmek için tıklayınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu ruh halin bugün fazlasıyla dikkat çekebilir. Özellikle bir süredirortamında anlaşma konusunda sorun yaşadığın üstün ile ciddi bir konuşma gerçekleştirebilir, taleplerin konusunda açık olabilirsin. Ancak kendine güvenerek aldığın bazı kararlar, gerçeği pek de yansıtmıyor olabilir. Karar arifesini biraz daha uzun tutmakta fayda var. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Aile içerisindeki huzursuzluklar seni olduğundan daha gergin yapabilir. Bu aşamada hayatında sana eşlik eden insanlara belli engeller koymaktan vazgeçmelisin. Duygularını ve sıkıntılarını paylaşman ruhuna iyi gelecektir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bugün biraz daha geri çekilmelisiniz. Eğer olmuyorsa kısa bir ayrılık süresini deneyimlemeniz sizin ve karşınızdaki kişinin bazı gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacaktır. Ağzınıza her geleni söylemek yerine bazen mola vermek daha kaliteli olur.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeme gelen konular ve sorumluluklar bazı sınırlamalar ve endişeler yaratabilir. Psikolojik açıdan kendi kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize daha çok bakmak, özen göstermek isteyebilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda,ve para konularında aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Mücadele duygunuzun artmasıyla birlikte karşınızda güçlü ve etkili kişileri bulabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlarla derin ilişkiler kurmaya başlamış olabilirsiniz. Bu normalde yapacağınız bir hareket olmadığından bu durumu biraz yadırgıyor olmalısınız. Yine de bu kişilerle olan dostluğunuz çok değerli olacak.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun. Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri kafanıza takarak değiştiremezsiniz. Aksine, gününüzden zevk alamaz, içinize kapanırsınız. Hayatınızı biraz daha hareketlendirin. Bu sizin elinizde, unutmayın. Mesleki konularda önemli kişilerden destek görmeniz mümkün.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler, partnerlikler ve ortaklı işler önem kazanıyor. Eşinizle tam zıt noktada duruyor ve sürekli eften püften sebeplerle tartışıyor olabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkisini birbirine karıştırmamanız gerekiyor. Yüksek enerjinizi spor gibi faaliyetlerle söndürebilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kariyer hedeflerinde veya finansal konularda öngörebildiğin mantıklı planların olabilir. Ayrıca, bugün alacak verecek dengeni korumakta biraz güçlük çeksen de sana yardım edebilecek ve tecrübelerinden faydalanabileceğin insanlardan destek alabilirsin. Finansal anlamda kriz yaşasan da sana destek verecek insanları etrafında bulabilirsin.

30 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>