İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Söylenenler Seni Üzebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 60%

Geçmişte yaşadığınız bir soruna yaratıcı bir çözüm uygulayabilirsiniz. Belki işle ilgili bir konuya yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz ya da romantik bir ilişkinizde yeni bir yaklaşım deneyebilirsiniz. Aklınız yeni stratejilerle dolup taşacak. İyimser ve yenilikçi ruhunuzun size ilham vermesine izin verin. Geçmişte sizi üzen bir durumu şu an düzeltebilirsiniz.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

28 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

13:49-15:32 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. 15:32'de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Olumlu etkilerin hakim olduğu bir gündesiniz. Merkür'ün Neptün ile uyumlu kontak kurduğu sabah saatlerinde çalışma hayatınızda hedeflerinizin gerçek olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Venüs ve Uranüs arasındaki uyumlu açı sayesinde ekonomik olarak sizi rahatlatacak sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda bu biraz abartıya kaçacaksın. Yeteneklerini konuşturmak için gireceğin ortamlarda farklı fikirler kazanabilirsin. Bu günlerde hayal kırıklığı yaşadığın kariyerinle ilgili konularda net kararlar almaktan yanasın. Kendine inanmaya ihtiyacın olacak. Bu süreçte ailen dâhil kararlarında destek görmek isteyeceksin. Ancak bazı aile bireylerinin, özel yaşamına verdiğin önemi sürekli eleştirmeleri, gücenip kırılgan tavırlar göstermene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Akşam saatlerinde eski günleri yâd edebileceğin bazı gelişmeler yaşanabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların ne olacağını görmeye çalışmak bugün sizler için daha uygun olabilir. Eski sorunlara yeni bakış açıları kazandırmak adına yaratıcı olun; eski tarzlar yerine yeni modeller deneyin. İlişkilerde denge daha kolay sağlanacaktır.

28 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Bugün evrensel konularla ilgilenmek ve bu konular hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinde denge ve uyum arayışı içinde olmak size iyi gelecek. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili dalgalanmalar olabilir. Fazladan almanız gereken sorumluluklar olabilir. Akşam saatleri duygu karmaşası yaşayabilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel bir sürece girmenizle beraberhayatınıza da atılım yapabileceksiniz. Önemli olanın varmanız gereken nokta olduğunu hatırlayın.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burç değiştiren Venüs ise ortak maddi konularda destekleyici olurken kendinizi ruhsal anlamda daha iyi hissedebilirsiniz. Vergi, miras ve ortak para konularında olumlu gelişmeler getiren bir transit olabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle anlaşmazlığa düştüğünüzde olaya karşınızdaki kişinin gözünden bakmaya çalışın. Böylelikle soruna her açıdan bakmış olacaksınız ve çözüme ulaşmak daha kolaylaşacak.

28 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Merkür gezegenleri arasındaki yumuşak etkileşim, duyguların ön planda olduğu bir gün geçirmenize neden olacak. 14 Kasım döneminde aksi giden konuların üstesinden gelirsiniz. Üzerinizdeki stresi atmak için detoks gibi arınma programlarına katılın. Kariyerinizle ilgili gerçekçi, mantıklı kararlar almak için uygun bir gün değil.

28 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaş toplantıları ve organizasyonlar için oldukça uygun bir gün. Gelecekle ilgili parti veya güzel organizasyonlar yapmak için de fikirsel planlar yapabilirsiniz. Yaratıcı enerjiniz yüksek. Günü değerlendirin. Evliliklerde, uzun süreli ilişkilerde ve ortaklı projelerde bazı pürüzler söz konusu olabilir. Pozitif enerjinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. 

28 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; çalışma alanlarında üretken ve haraketli zamanlar geçirebileceğin bir gün olabilir. Sezgilerin sana yön verebileceği gibi karşına çıkabilecek fırsat ve teklifleri değerlendirirken gerçeklerin gün yüzüne çıktığını da görebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşabileceğin finansal bir destek somut adımlar atmanı sağlayabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>