İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zihnin Farklı Çalışıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik adımlar atma fırsatınız doğabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları bir an önce çözmeye çalışmalısınız. Ayrıca, güvensizlik sorunlarını ortadan kaldırmanız gerekmekte.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, enerjinizin yoğunluğundan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Sakin kalmayı başardığınızda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha sabırlı olmalısınız.

Bugün, finansal durumunuzu etkileyebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Planlarınızı ertelemeyin, ancak acele kararlar vermekten kaçının. Yeni fikirler üretmek yerine mevcut işleri tamamlamaya odaklanın.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak ve çevrenizle olan ilişkilerinizde güçlü bir etki yaratacaksınız. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin ve içsel sesinizi dinlemeye odaklanın. Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek için fırsatları yakalayın ve ilgi alanlarınıza yönelik aktivitelerle zaman geçirin. Uyumlu ve pozitif bir gün sizi bekliyor.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini yeni fikirlere açık hale getiriyorsun. Yükseköğrenim gören bir İkizler burcuysan bitirme tezini denenmemiş bir konuda yazabilirsin. Çevren entelektüel tarafına hayran kalıyor. Farklı düşünüyor olman yeni tanıştığın insanlar ile karşı karşıya gelmene neden olabilir. Fikirlerini ve düşüncelerini ılımlı şekilde savunmayı öğrenmelisin.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ana işinizin dışında bir uğraşınızın, hobinizin olması ve bunu kazanca dönüştürmeniz önemlidir. Kendinizi ekonomik ve sosyal açıdan daha güçlü hissetmek için belli kalıpların içine sıkışıp kalmamalısınız. Bugün imkanlarınızla neler yapabileceğinizi, neye meyilinizin olduğunu düşünün ve düşüncelerinizi uygulamaya koyulun. 

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin kontrolünüzün dışında kalan konulardan dolayı kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Akademik konularda gelişmeler olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizin özgürlük ilanını vermiş bir haliniz olabilir. İlişkisel konularda bu denli özgürlük ihtiyacı problem çıkartabilir.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim yeteneklerinizi geliştirmek doğru yerde doğru şekilde kullanmak size her zaman avantaj sağlar. Bugün yapacağınız görüşmelerde de bunu önemsemelisiniz. Önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor olsa da zoru başarmak konusunda istekli olmalısınız.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kariyeriniz veya uzun vadeli hedefleriniz hakkında anlamlı farkındalıklar için güçlü olabilir, sevgili İkizler. Geleceğiniz üzerinde spot ışığı var ve bir dönüm noktası işleri ilerletmenize yardımcı olabilir. Yine de gün, ileriye dönük olmasının yanı sıra, dikkatinizi iç dünyanızı veya ev hayatınızı yenilemeye çeviriyor. Hoş bir tempo değişikliği getirebilir. Ev hayatınızı iyileştirmenin yeni yollarını düşünebilirsiniz, bu da hedeflerinizi takip etmeniz için sizi özgürleştirir. İçinizde ileriye doğru hareket ettiğiniz ve geçmişin olumsuz unsurlarını geride bıraktığınız konusunda iyi bir his var. Aynı zamanda, geçmişi ve bunun sizi şimdide nasıl etkilediğini keşfetmek de faydalıdır. Bu nedenle, olayları incelemek ancak üzerinde durmaktan kaçınmak mantıklıdır.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat yolunda dersler alarak ilerliyorsun. Yaşadıkların senin tecrübelerin. Olumsuz düşüncelerden arınmazsan derslerin ağırlaşır. “Tüm yaşam derslerini keyifli ve kolay şekilde atlatıyorum” diyerek güzel bir olumlama yapabilirsin. Bu derslerden sonra ödüller ve terfiler senin için geliyor.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün hastane, sağlık veya gizli düşmanlarla ilgili konularda bazı sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemdeçevrenize karşı oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bu şekilde davranmanız çok isabetli. Çünkü tutumunuz yumuşak olduğu sürece herkes sizden faydalanmaya bakıyor. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 10" R
Ay
Yengeç
16° 30' 15" R
Merkür
Akrep
14° 34' 10" R
Venüs
Yay
06° 29' 07" R
Mars
Yengeç
25° 24' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 56" R
Satürn
Balık
13° 09' 48"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Terazi
12° 49' 29"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>