İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aile Sorunları Gündeminde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik adımlar atma fırsatınız doğabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları bir an önce çözmeye çalışmalısınız. Ayrıca, güvensizlik sorunlarını ortadan kaldırmanız gerekmekte.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, enerjinizin yoğunluğundan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Sakin kalmayı başardığınızda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha sabırlı olmalısınız.

Bugün, finansal durumunuzu etkileyebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinlerinizi iyileştirmek için küçük ama etkili değişiklikler yapabilirsiniz. İletişimde sabırlı olun, işler biraz yavaş ilerleyebilir ama sonuçlar kalıcı olur. Kendinize sınırlar koymak, üretkenliğinizi artıracak.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundaki kişiler için iletişim konusunda oldukça başarılı bir gün olabilir. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek ve karşınızdakileri etkilemek için ideal bir zaman olabilir. Ayrıca yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirmek, anlaşmazlıkları çözmek ve sosyal etkinliklere katılmak için uygun bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırmayı da unutmayın ve içsel dengenizi korumak için gereken adımları atmayı ihmal etmeyin. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konuların bolca gündemde olacağı bir güne başlıyorsun. Ailenin; gayrimenkul, arsa gibi konuları içeren ve çözümlenemeyen miras sorunları olabilir. Bu problemleri çözmekte aktif rol üstlenebilirsin. Aile içindeki statün yükseliyor. Mesleğin ile alakalı toplantılara davet edilebilirsin. Bu toplantıları önümüzdeki haftanın programına ekleyeceksin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Meraklı yönünüzü işlemek ve değerlendirmek için iyi bir gün olabilir. Kısa süreli eğitimler, workshoplarla ilgilenebilir; hem sosyal mecralarda hem de katıldığınız ortamlarda bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Zamanınızı, kalbinizi neye adarsanız onun sonucunu alacağınızı unutmadığınızda; hiçbir anı öylesine yaşamak istemeyeceksiniz.  

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteri kadar iyi düşünmediğiniz konular yüzünden bazı hatalar ya da ihtimaller gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde işleriniz ve organize etmeniz gereken konularda hızlı olmak isteyebilir, planlarınızı vaktinde bitirmek isteyebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı insanların sizi anlamadığını, aynı paydada bulunamadığınızı düşünebilirsiniz. Bunlara ne kadar kafa yorduğunuza bağlı olarak ilişkilerinize yön verebilirsiniz. Belli bir seviyede tutmanız gereken konuşmaları düşünmeden yapacağınız hamlelerle bozabilirsiniz, özenli ve kontrollü olmalısınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kariyer meseleleri veya aile ve yaşam koşullarıyla ilgili iniş çıkışlara karşı kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Bir konuda nerede durduğunuzu veya nereye gittiğinizi bilmiyor olabilirsiniz ve bu durum motivasyon seviyenizi zayıflatabilir. Hayatınızdaki biri hedefleriniz konusunda sizinle aynı fikirde olmayabilir. İtibarınız konusunda hassassınız ve uzun vadeli planlarınız veya kariyerinizle ilgili belirsizlikler ev hayatınızdan aldığınız keyfi etkileyebilir. Sezgilerinizle mücadele edebilir, ona güvenip güvenmemeniz konusunda emin olmayabilirsiniz ve bu da bugünü karar alma için belirsiz bir zaman haline getirebilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol dene. Gücünü toplamak için çakralarını açman ve içsel gözlem yapman gerekli. Doğaya çık hayvan ve bitkilerin ihtiyacını karşıla. “Evrenin eşsiz gücü bana akıyor” cümlesini tekrar edebilirsin bugün. Başarılı ve doyumlu bir hayat yaratmak üzere gerekli her şey bugün sana geliyor unutma. Gücünü her daim kontrol et.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün hastane, sağlık veya gizli düşmanlarla ilgili konularda dikkatli olmanız ve özellikle boyun-boğaz bölgesine dikkat. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda bu kez mantık hesaplarından uzak durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine zarar verebilir. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Beklenmedik durumlar planlarınızda değişikliğe yol açabilir. Sakinliğinizi korumanız gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayacaktır. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 35" R
Ay
Yengeç
16° 35' 43" R
Merkür
Akrep
14° 34' 48" R
Venüs
Yay
06° 29' 37" R
Mars
Yengeç
25° 24' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 55" R
Satürn
Balık
13° 09' 47"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Terazi
12° 49' 31"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>