İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişiklik İstiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın içten içe daha heyecanlı hissedeceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Çabalamanız gereken bir gündesiniz.

İstenmeyen ufak tefek sorunlarla karşılacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Doğru olana yönelmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Elinize geçen maddi güçten doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Tutumlu olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam koşullarınızı sadeleştirmek ve daha huzurlu bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Evinizle daha fazla vakit geçirecek ve iş-ev dengesini sağlamak için değişiklikler yapabilirsiniz. Ailevi konular ve sağlık sorunları ile ilgilenmek gündemde olabilir, bu süreçte daha özenli ve yapıcı bir iletişim kurmanız önemlidir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ön planda olduğu bir gün olabilir. Sorumluluklarınızı tamamlamak adına iletişim becerilerinizi kullanabilir, anlaşmazlıkları çözebilir ya da yakın çevrenizle daha yakın bir iletişim kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak zihinsel ve ruhsal olarak da dengeyi sağlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz dekorasyon sayfalarını karıştırdıktan sonra evinde birtakım değişiklikler yapmak istiyorsun. Yapacağın değişikliklerin tarzını yansıtmasına özen göstereceksin. Maddi olarak daha fazla kazanç elde edeceğin işler araştırmaya başlıyorsun. Kısa zamanda çok para kazanmak isteyebilirsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam koşullarınızı sadeleştirmek ve daha huzurlu bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Evinizle daha fazla vakit geçirecek ve iş-ev dengesini sağlamak için değişiklikler yapabilirsiniz. Ailevi konular ve sağlık sorunları ile ilgilenmek gündemde olabilir, bu süreçte daha özenli ve yapıcı bir iletişim kurmanız önemlidir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün hayatınızda belirgin bir aksiyon ya da yenilik olmayabilir, bu süreci tatille veya dinlenerek geçirebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sözel ifadelerden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Çevresel koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız. İçinden çıkılması zor gibi görünen koşullarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kendi açınızdan doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gerekiyor.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki günlerde, zihninizdeki tıkanıklıkların açıldığını ve daha fazla netlik kazandığınızı hissedeceksiniz Sevgili İkizler. Son zamanlarda yaptığınız planlar suya düşebilir ancak bu dönemde yeni yaklaşımlar geliştirmek için çokça fırsatınız olacak. İlerleyen süreçte, özellikle bilgi ve iletişimle ilgili konularda hareketlenme bekleyebilirsiniz. Nitekim bugün, işler biraz yavaş ilerleyebilir ve bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle uzun vadeli hedefleriniz konusunda netleşmeye çalışırken, aceleci kararlar almaktan kaçının. Hayal dünyasına dalmak veya ilişkilerinizde gerçek dışı beklentilere kapılmak bu dönemde size zarar verebilir. Sorumluluklarınızı ihmal etmeden, sakin bir şekilde ilerlemeye çalışın.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ekonomik anlamda yeniliklere ve gelişmelere açıksınız sevgili ikizler. Yaşadığınız maddi sıkıntılara çözüm olacak kişilerle tanışabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Duygusal kararlar almayın. Sağlığınıza özen gösterin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün maddi kaynaklarınızı değerlendirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için desteklenebilirsiniz. Ayrıca hastane, sağlık konularında şifalanma süreçleri gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmayın. Bir dostunuzun kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Çok özlediğiniz birini bugün karşınızda görünce duygulu anlar yaşayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz mesleğinizle ilgili gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın.

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>