İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Akıl almaz dedikodulardan haberdar olacaksın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni bir hobi edinmeye karar verebilirsiniz. Siz farklı ilgi alanları olan çok meraklı bir insansınız. Her zaman yeni beceriler öğrenip ustalaşmayı seviyorsunuz, özellikle sıra dışı işlerde. Örneğin, benzersiz kelebekleri toplamaktan zevk alabilirsiniz. Ya da nadir bulunan Portekiz şaraplarında uzmanlaşmak ilginizi çekebilir. Henüz keşfetmediğiniz bir uzmanlık alanı var. Öyleyse kim tutar sizi!

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Sevgili dostum, sen daima başkalarının arkadaşlığından hoşlanan ve doğuştan dışa dönük bir insansın. Özellikle gurur duyduğunuz başka bir yeteneğiniz daha varsa, neden bu iki yönünüzü birleştirip, başkalarına yeteneklerinizi öğretmiyorsunuz? Sizin girişken doğanız, öğrencilerin sizinle daha kolay ilişki kurması konusunda yardımcı olup öğrenmelerini kolaylaştıracak ve topluma bir şeyler katarak bir başarılı olmuş olma hissini tadacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aracılık edeceğin bir gün olabilir. Evde, çocukların uzlaşamayabilir. Belki bazı şeyleri paylaşmak istemiyorlardır. Belki de ev işleri yapmak zorunda kalmalarına tepki gösteriyorlardır. Öncülük edip arayı bulmalısın. Uzlaşamayan iki arkadaşın da olabilir. Ortak bir çözüm bulmaları konusunda onlara yardımcı olabilirsin.

3 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 10:10'da Balık burcuna giriş yapıyor. Ay ve Uranüs arasında meydana gelen güzel açıyla kariyerinizde beklentinizin ötesinde pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni birteklifi kapınızı çalabilir. Venüs ve Mars arasındaki açının etkin olduğu akşam saatlerinde duygusal hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal anlamda kendini besleyecek işler yapabilir, seninle aynı düşüncede olan insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsin. Senin için çalışma, üretme, yenilenme ve değişim ön planda olacak. Bu süreci tetikleyen olaylar da var. Özellikle yaşam alanını ve günlük hayatını daha verimli kılmak adına farklı topluluklara ya da gruplara dâhil olabilirsin. Bu durum düzen oluşturmaktan ziyade spontane bir şekilde hareket etmeni ve daha keyifli geçirmeni sağlayacaktır. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Bugün aynı zamanda olmaz dediğin olayları yaşamaya hazır ol. Yakın arkadaşların arasında dönen akıl almaz dedikoduları öğreneceksin. Alışveriş tutkunun ön planda olacağı bugün radikal değişimlere gidebilir, görünümünü yenilemek isteyebilirsin.

3 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi bazı endişeler içine sürükleyebilirsiniz. Kendinizi bu boş kuruntular içine sokmamaya gayret göstermeli pozitif olana yönelmelisiniz. Zamanında yaşanan hayal kırıklıklarının yine yaşanabilmesi ihtimali üzerine kendinizi yormamalısınız. Yaşanacak olan yaşanacaktır. Sadece akıllıca kararlar verin.

3 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda kendinizi göstermekten çekinmeyeceksiniz. Şartlar sandığınız kadar kolay olmayabilir. İşlerinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı stresler söz konusu. Sorumlu olduğunuz konulara hâkim olmanız gereken bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz bugün önem kazanabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı gizlemek hatta mümkünse değiştirmek elinizde. Bu yüzden özellikle kişisel gelişiminizde çaba göstermek sizi başarıya götürecektir.

3 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün için planladıklarınızı herkese duyurmamaya çalışın. Çünkü yapacaklarınızdan haberdar olacak birkaç kişi fikrinizi değiştirmeye çalışabilir. Kendi patronunuz kendiniz olun ve kimseye kulak asmayın.

3 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinle sezgileri ve hisleri bir potada eritme zamanı. Ebeveynlerin ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak bugün temel konunuz olabilir. Sanatsal veya spiritüel konularla ilgilenen biriyle tanışıp, etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizi mutlu eder. Pratik fikirlerinize herkesin ihtiyacı var.

3 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burçları özellikle duygusal konularda kararsızlıklar yaşıyorlar. Duygularınızla aranız mantığınızla olduğu kadar iyi değildir. Üstüne bir de bu ara duygularınızda artış var. Bu kadar fazla duygu yükü ile baş etmeyi bilmediğiniz için bocalıyorsunuz. Yönünüzü belirlemek, yeni bir hedef belirlemek için uygun zamanlarda değilsiniz. Yeni yılda daha güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; güne çok boş vaktin varmış gibi başlayabilir, etrafındakilere laf yetiştirmeye çalışabilirsin. Var olan işlerini tamamlayarak, eksiklerini gidermeye çalışmanda fayda var. Sonrasındave sosyal yaşamın hareketlenebilir, kalabalıklar içinde yer alabilir, birçok organizasyona katılabilirsin.

3 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>