İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dikkatli adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün eğer grup içerisinde vakit geçiriyorsanız sabırlı olmalısınız. Ailenizle akşam yemeği yiyebilirsiniz ve etrafta çok fazla yoğun enerji olabilir. Ne kadar sıkılırsanız ya da rahatsız olursanız olun, bunun aileniz olduğunu unutmayın! Hayatınızda, gerçekten sizi seven ve sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlara sahip olduğunuz için şükredin.

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Sana her şey olduğundan daha zor gelecek. Kozmik enerji ile, odağını kaybetmemek ve dağılmamak zorlu olacak. Bir yapılacaklar listesi hazırlayıp bunu göz önünde bir yere koyarsan yapman gereken işe daha kolay konsantre olursun. Bu zorlayıcı ve mücadele gerektiren gün içerisinde, usanmış hissetmemek için elinden geleni yap. Yavaş ve sakin olmak bugünün şartı.Bugünün sizi ayartıp sizin için kötü olduğunu bildiğiniz şeylere yöneltecek bir havası var. Bir omzunuzda şeytan bir omzunuzda melek duruyor; seçim size kalmış. Ne karar verirseniz verin, eylemlerinizin sonuçlarından sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan ötürü başkalarını suçlamak adil değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili dostum, sen daima başkalarının arkadaşlığından hoşlanan ve doğuştan dışa dönük bir insansın. Özellikle gurur duyduğunuz başka bir yeteneğiniz daha varsa, neden bu iki yönünüzü birleştirip, başkalarına yeteneklerinizi öğretmiyorsunuz? Sizin girişken doğanız, öğrencilerin sizinle daha kolay ilişki kurması konusunda yardımcı olup öğrenmelerini kolaylaştıracak ve topluma bir şeyler katarak bir başarılı olmuş olma hissini tadacaksınız.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Balık burcunda hareket ediyor. Ay ve Güneş arasında sabah oluşan negatif görünümden ötürü kariyer hayatınızda tahammülsüz olabilirsiniz. Bazı şeyleri göz ardı etmek zor gelebilir. Ay-Neptün arasındaki kavuşum ise akşam saatlerinde stresli ruh halinizi yumuşatmaya geliyor. Özellikle duygusal olarak kendinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren günlük hayattın hız kazanırken, neyin nerede olduğu ile ilgili kafa yormak asla istemeyeceksin. Yoğuntemposundan dolayı kendini ihmal ettiğinin farkında mısın? Hayatın tadını çıkarmalısın. Giden zaman geri gelmiyor, biliyorsun. Dış dünya ile iletişim kurman, girişimlerde kendini ifade etmen için dikkatli adımlar atıyorsun. Başkaldıran tavırların yüzünden sevgilinle tartışmalar çıkabilir. Eski arkadaşların, dostların veya seninle aynı hedefi paylaşan kişilerle aranda anlamsız gerginlikler oluşabilir. Yalnız bir İkizler burcuysan bu durumu fazla dert etmeyebilir, sosyal hayatına daha çok odaklanabilirsin. Bugün aynı zamanda geçmişten hayatına geri dönmek isteyen insanları, kibarca dönüşü olmayacak bir yolculuğa uğurlayabilirsin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ters gittiğini düşündüğünüz işlerin aslında size ne kadar güzel fırsatlar getirdiğini görebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirin. Aksine gelişen durumlarda aslında ilginin sizin üzerinizde olduğunu görebileceksiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerde ilerleme kaydetmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinize kendinizi kanıtlamak için çalışacağınız bir gündesiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız. Gün içinde duygularınızı görmezden gelmek isteyebilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle barışık ve mutlu olacaksınız ancakçevrenizde haksızlığa uğrama ihtimaline karşı dikkatli ve ihtiyatlı olun. Sorumluluklarınızın artacağı bir gün.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle şans ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca ortak finansal kaynaklardan çok daha rahatlıkla faydalanabileceksiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamanki halinizden daha sempatik olduğunuz doğru. Bu size adeta her kapıyı açacak. Güzel bir gün geçirmeye hazır olun.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda kendinizi kanıtlamak için çok çaba harcamanıza gerek kalmaz. Olaylar kendiliğinden şekillenir. Bereketini üzerinizde hissedeceğiniz projelere hislerinizle yönelirsiniz. Sanat ve spiritüel konular ön plana çıkar. Meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda kaygılarınız olabilir. Özellikle kariyer hayatınızdaki bazı problemler, size ait olmayan maddi kaygıları da beraberinde getiriyor olabilir. Birikimlerinizden harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hayata en kötü ihtimalinden bakmak gibi bir tutumunuz var son zamanlarda. Yaşam enerjinizi yeniden yükseltmeniz gerekiyor. Yeni bir yıl geliyor.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık gerçekçi olarak hayatınıza ruhsal motivasyonları uygulayabilirsiniz. Geleneksel dini etkilere bakılmaksızın, ruhsal inançlarınız hakkında geçmişteki sorularınız, inançlarınızı hayatınızın içine dahil etmenizi sağlar.

4 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>