İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerini yenileyeceksin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Büyük dönüşümler sırasında (Tıpkı şu an yaşadığınız gibi), nereye gittiğinizi tam olarak görmek her zaman kolay değildir. Kariyeriniz ya da aşk hayatınız için gelecek planlarını tartışmak konusunda biraz tereddütlü olabilirsiniz. Bugün, umutlarınızın size yol göstermesi oldukça muhtemel. İnsanlara hislerinizi anlatmanızın hiç bir mahsuru yok.

Hayat şu anda sizin için temelde harika görünmekle birlikte, bugün kendinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma nedeniyle olabilir. Bazı görevleri veya projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de sürekli geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün sizi ayartıp sizin için kötü olduğunu bildiğiniz şeylere yöneltecek bir havası var. Bir omzunuzda şeytan bir omzunuzda melek duruyor; seçim size kalmış. Ne karar verirseniz verin, eylemlerinizin sonuçlarından sorumlu olduğunuzu bilmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan ötürü başkalarını suçlamak adil değil.

5 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Merkür ile yaptığı güzel açı sayesinde sabaha kariyerinizle ilgili olumlu haberler alarak başlayabilirsiniz. Başvurduğunuz işlerden geri dönüşler, aramalar alabilirsiniz. Saat 11:14-22:44 arasında ise Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. 22:44 itibariyle Koç burcuna giriş yapıyor. Şansınızın açılacağı bir geceye ilerliyorsunuz. Mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 10:13 - 21:44 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Çalışma ortamındaki arkadaşların seni yanlış anlaması, ortak çalışacağınız işlerin aksaması açısından sıkıntı yaratabilir. Bu durum alıngan tarafını ortaya çıkaracaktır. Sadece bu konu özelinde değil, hiçbir şeyin bu sıralar yolunda gitmediğini düşünebilirsin. Merak etme artık kendinle barışma zamanın geldi. Bugünden itibaren uzun süredir bir türlü alamadığın kararları almaya başlayacaksın. Gereksiz gördüğün tüm ayrıntılardan kurtulmaya başlayacak ve adeta düşüncelerini yenileyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyeceksin. Uzun zamandır merak ettiğin bir filmi izleyebilir ya da yarım bıraktığın kitabı okuyabilirsin.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda artık gerçekleri kabul edebilir ve sorunları daha fazla büyütmeyebilirsiniz. Yeniliklere açık olmanız sizi yeni heyecanlar içine sürükleyebilir. İnsanlara ne kadar yardım ederseniz o kadar sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki üstlerinizle iletişimin önem kazanacağı bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde değişim dönüşüm söz konusu olabilir. Kendinizi bazı konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin

5 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça verimli bir dönemden geçmektesiniz. Sadece aşk değil diğer konularda da iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzun zamandır beklediğiniz bir misafiriniz sizi ziyaret edemeyeceğinin haberini verebilir. Bu sizi üzmemeli, yeni bir tarih ayarlamak için önünüzde hiçbir engel yok.

5 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, sosyal ilişkilerinize canlılık taşıyacak, arkadaşlarınızla keyif aldığınız ortamlarda bulunabilir, pek çoğuyla hasret giderebilirsiniz.Bu ortamda yeni tanışacağınız birinden aniden hoşlanabilirsiniz. Tiyatro, sinema gibi sanat etkinlikleri stresligününden sonra size ilaç gibi gelecektir.

5 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değer verdiğiniz konularda güç gösterisinde bulunmak, işinizi çok iyi yaptığınızı kanıtlamak gibi arzularınız olabilir. Çok çalışıyor, işinize mesai harcıyorsunuz bu doğru. Ama durumu biraz da abartıyorsunuz. Sonuç almak için sadece çok çalışmanız veya masa başında uzun saatler geçirmeniz yeterli olmaz. Ara sıra ellerinizi de kirletmeniz gerekir.

5 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hedefleriniz doğrultusunda kararlı ve planlı hareket etmeyi isteyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı öne çıkarabilir ve fark edilebilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>