İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sakinliğe İhtiyacınız Var Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsin. İkinizin de içinde bulunduğu duygusal gerilimi yenebilmesi için aktif olmanız gerekebilir. Birlikte bazı planlar yapmak için iyi bir gündesin.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Bugün parasal konularda inat etmemelisin. Bazı şeyleri kafaya takarak hareket etmek seni zarara uğratabilir. Olayları dikkatle gözlemleyerek bir çıkarım yapmalı ve maddi konularda da ona göre davranmalısın.

Kendi ihtiyaçlarına özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu ihtiyaçlar, vücudunun daha iyi bir halde olması demek olabilir. Egzersizlere öncelik vermek ve yediklerine dikkat etmek sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ani kararlar almamalı ve ani tepkiler vermemelisin. İçinde bulunduğun arkadaş grubunda bazı fikir ayrılıkları ve gerginlikler yaşanabilir. Ancak bu durumlara hızlı tepki vermek seni daha da üzecek. O yüzden sakin kalmakta fayda var.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün enerjiniz yüksek olabilir ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için motivasyonlu hissedebilirsiniz. İlişkilerde daha anlayışlı ve uyumlu olmanız, sorunları çözmede yardımcı olabilir. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermeniz de önemli.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizde yaşadığınız ikilikler iyiden iyiye canınızı sıkmaya başlamış olabilir. İş hayatınızın dışında kalan zamanı biraz daha sakin geçirmek istiyorsunuz. İlişkisi olan İkizler burcuysanız, partnerinizle aranızda yaşanacak kıskançlıklar ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşananları bir kenara bırakın, bu sayede aynı hatalara tekrar düşmeyeceksiniz. Bugün kendinize yeni bir gündem oluşturun. İşinizle ilgili konulara eğilmek, eğitim ve araç gereç eksiklerini tamamlamakla ilgilenebilirsiniz.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artıkhayatınıza odaklanacağınız süreçler hızlanıyor. Yeni bir bakış açısı kazandığınız bu dönem önemli adımlar atmaktasınız. Yeni beklentiler ve getireceğiimkânları sizi motive edecek. Topluma faydalı olmak adına daha istikrarlı bir duruş sergilemek arzunuz. Ancak bir yandan da çalışma ortamında alınması gereken sorumluluklar var.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Sevgi konularında mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Duyduğunuz her şeyi başkalarına söylememeye özen gösterin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında negatif konuşan insanlar daha fazla gözüne batabilir. İyi şeylere odaklanmayı tercih ettikten sonra bu kişilerin bir gazla hayatına müdahale etmek istemelerinin bir anlamı olmalı. Bu konularda kendi sınırlarını korumalısın.

3 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bir şeye kendinizi adamak her zamankinden daha kolay, özellikle de sizi bir amaç ile dolduruyorsa. Para ya da işle ilgili tavsiyeler değerli olabilir. Bugün birdenbire aklınıza gelenveya yaşam yolu hedefleri hakkındaki fikirleri, altın değerinde olabilecekleri için göz ardı etmeyin. Paranız veya eşyalarınızla ilgili değişiklikler yapmak ve bu meselelerinin sorumluluğunu üstlenmek için teşvik ediliyorsunuz. Pratik işlerinizi yoluna koymuş olmak, size daha güçlü bir denge ve güç duygusu verir. Sezginiz, müthiş ve iyi şeyleri başlatabilirsiniz! Şu anda birçok fırsat olabilir ve küçük değişiklikler yapmak bile çok yardımcı olabilir.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız, bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu dönem, yüksek hedefleriniz var.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer hayatınız ön plana çıkıyor. Bazı anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Ailenizle, evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hâlâ kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.

3 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 56' 36" R
Ay
İkizler
00° 33' 04" R
Merkür
Başak
22° 51' 38" R
Venüs
Terazi
29° 13' 30" R
Mars
Yengeç
10° 14' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 14"
Satürn
Balık
14° 57' 10"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 29"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 59"
Lilith
Terazi
09° 25' 25"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>