İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşlığınızı Gözden Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aklından geçenleri sevdiğin kişiye söylemek seni biraz zorlayabilir bugün. Aşk konularında ortada bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği çözmek için adımlar atmak ve daha dürüst davranmak sana iyi gelecek.

Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz. Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir.

Bugün halletmen gereken mevzulara odaklanman ve parasal konularda daha dikkatli davranman sana iyi gelebilir. Dikkatini maddi konulara vermen gereksiz masrafları kesmene vesile olacak.

Duygusal yorgunluğu üstünden atmaya çabalamalısın bugün. Stresin vücudunda kötü etki etmemesi için derin nefes egzersizleri ve meditasyon konularına özen göstermelisin. Kafanı boşaltmanın bir yolunu bulman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla daha keyifli bir iletişim kurabilirsin bugün. Daha rahat olman ve sevdiğin insanlarla güzel konulara odaklanman sana iyi gelecek. Daha rahat nefes alacağın bir gündesin.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları bugün sosyal ilişkiler ön planda olabilir ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, projelerinizde ortaklıklar kurabilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde ihtiyaç sahibi biri gördüğünüz zaman kafanızı çevirip gidemiyorsunuz. O kişiye yardım etmek için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Yakın çevrenizde olan kişilerle fikirlerinizin uyuşmadığını fark ediyorsunuz. Hayatınızda her zaman farklı düşünceli kişilere saygı duyuyorsunuz. Fakat hayatınızın temel taşlarının farklı olması bu kişilerle arkadaşlığınızı gözden geçirmenize sebep olacak.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük koşturmacalarınızı nasıl yöneteceğinizi düşünebilirsiniz. İstediğiniz gibi bir plan kurduğunuzda hayatınızın daha düzenli ve kolay olduğunu görebilirsiniz. Bazen fazla düşünmek yerine fazla çalışmak size daha iyi sonuçlar verebilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezme ve yeni şeyler keşfetmek konusunda yapacağınız açılım ya da planların başarı ile sonuçlanacağı bir gündesiniz. Enerjiniz artabilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsin bugün. Etrafındaki insanların sana bu konuda destek olması adım atmanı kolaylaştıracak hatta. Yanında tecrübesini paylaşacak insanların olması daha doğru kararlar alarak ilerlemeni kolaylaştırabilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sezgisel ve spontansınız sevgili İkizler ve içgüdülerinize daha fazla güven ve inanç duyuyorsunuz. Özel veya ev içi bir konuda harekete geçmek çok verimli ve tatmin edici olabilir. Sırlar veya özel konular çekici ve besleyici olabilir veya başkalarını desteklemek için zamanınızı feda edebilirsiniz. Eski bir ilişkiyi yeniden canlandırmayı düşünebilir veya gizli bir çekiciliği keşfedilirsiniz. İşinizi eve getirme ihtimali mümkün veya özellikle yalnızlık veya mahremiyet içinde iyi çalışabilirsiniz. Sahip olduğunuzu asla bilmediğiniz bir kaynağın önemli bir keşfi olabilir. Kendinizi şanslı ve desteklenmiş hissedeceksiniz. Enerjinizi bir evcil hayvan projesine veya gerçekten takip etmeye değer bir şeye odaklamayı seçebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken; o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki, çevrenizi bile düşündürüyor, şaşırtıyorsunuz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, kıskandığın veya takıldığın her ne varsa senden uzaklaşsın. Enerjini rahat tut ki senden yayılan sevgi yine sana gelsin.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 59' 03" R
Ay
İkizler
01° 08' 29" R
Merkür
Başak
22° 56' 17" R
Venüs
Terazi
29° 16' 33" R
Mars
Yengeç
10° 16' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 22"
Satürn
Balık
14° 56' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 35"
Neptün
Balık
28° 28' 25"
Plüton
Oğlak
29° 43' 54"
Chiron
Koç
22° 11' 52"
Lilith
Terazi
09° 25' 42"
True Node
Koç
06° 38' 44"
Son Güncelleme : 22/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>