İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatına farklılık katıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Son birkaç ay boyunca attığınız adımlara rağmen, en değerli hedeflerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe etmeye başladığınızda kısa bir süre sonra bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bazı beklenmedik engeller ortaya çıkmış olabilir, ancak bu tür şeylerin sizi daha önce durdurmasına asla izin vermediniz. Şimdi de bu tuzağa düşmeyin. Kendinizi hazırlayın, yöntemlerinizi yeniden değerlendirin ve işe koyulun. Başaracaksınız

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Kendini başkalarıyla paylaşmayı o kadar çok seviyorsun ki bazen sana bir şey kalmıyor! Son zamanlarda biraz yorgun ve tükenmiş hissediyorsun. Bugün kendine daha iyi bakma kararı alabilirsin. Vitaminler, bitkiler vs. bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Ya da hayatından zehirli insanları eleyebilirsin. Duygusal enerjini emenlere ve seni yoranlara veda et.Şehir dışından gelen beklenmedik ama memnuniyet verici bir ziyaretçi sayesinde hayatınızda bir anlamda fark yaratabilecek önemli kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Hayatınızdaki beklediğinizden çabuk gerçekleşen değişimler sizi heyecanlandırırken bir yandan da kaygılandırabilir. Ancak siz yerinde sayacak biri değilsiniz, dolayısıyla ilerlemeye devam etmeniz kuvvetle muhtemel!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

6 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Koç burcunda devam ediyor. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün daha geçireceksiniz. Tutkunun hakim olduğu bir zaman dilimindesiniz. Sevdiğinizle birlikte hem sert hem bir o kadar duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber sosyal ortamlarda vakit geçirmek sizlere iyi gelecektir. Şansınız günün genelinde açık olacaktır.

6 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene veortamına farklılık katacaksın. Eğer gazete muhabirliği, makale yazma, editörlük ya da yazarlık gibi yazı işlerinden bir beklentin varsa gün içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Üç ay önce yaşadığın bir gönül macerası bugünlerde bir mesaj eşliğinde gündemine dahil olabilir. Ne yapacağını şaşırabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili miras konularından uzak kalmak isteyeceksin. İnsanların maddi konular yüzünden nasıl değiştiğine inanamayacaksın. Bu durum çevreni yeniden sorgulamana neden olacak. Ancak akşam saatlerinde tanışacağın kişiler içine su serpecek. Güven ilişkisi sayesinde kalıcı dostluklar edinebilirsin.

6 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı kafa karışıklıklarınız olabilir. Geleceğe dair yapacağınız yatırımlarda daha dikkatli olmalısınız. Finansal ihtiyaçlarınızı dengede tutmak isterken kendi hayatınızdaki bazı lüksleri bırakmanız gerekebilir.

6 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda toparlanmayı bekleyen işler için uygun bir gün. Yoğunlaştığınız konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Akşam saatlerinde maddi konular gündeminize gelebilir.

6 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkinizde neşeniz, yüksek enerjiniz ve pozitif tutumunuz partnerinize de ilham kaynağı olacaktır.

6 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedefleriniz doğrultusunda kararlılık sergileyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Plan, düzen ve organizasyon gerektirenve konuları bugün kolayca halledebilirsiniz. Duygusal yönleriniz ve hassasiyetlerinizle dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar sizin için çok değerli. Bugün onlarla kurduğunuz ilişkiler normalden daha da önemli. Onları oldukları gibi görüp kafanızda kahramanlaştırmamak ise hayal kırıklığına uğramanızı engelleyecektir.

6 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet tam size göre bir gün. Zira Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınızla tempolu bir güne imza atabilirsiniz. Aman mantar gibi ortaya çıkan tartışmalardan şiddetle kaçının. Yeni tanışacağınız kişilerle hızlıca bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bugün başlayan ilişkiler çok kalıcı olmayacaktır veya hızlıca şekil değiştirecektir. Dans etmek, bol bol iletişim kurmak, neşeli sohbetlere katılmak, parlak fikirler ortaya atmak size iyi gelir.

6 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

6 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizdeki dil olduktan sonra başarılmayacakyok! Bugün performansınız çok yüksek. Konuşarak, tatlı diliniz ile değil yılanı, sürüsünü birlikte dışarı çıkarabilirsiniz. Yenianlaşmaları için sunumlar yapmak, tanıtımınızı, ilgilendiğiniz konuların pazarlamasını yapmak için çok uygun bir gün. Planlama işin önemli bir kısmı.

6 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük işleriniz ile manevi inançlarınızı birleştirmek için pratik bir yol bulun. Artık şefkat ve anlayışınızı mantıklı çözümlerle birleştirmenin sizi yaşam hedeflerinize nasıl ulaştırdığını göreceksiniz. Egonuzu ortaya çıkarmadan başkalarına yardım edin.

6 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>