İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İsteklerine göre hareket ediyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşıyor olabilirsiniz. Ruhani yetenekleriniz artacak ve aslında neler olup bittiğini görebileceksiniz. Bir işletme ortamında, müşterinizin veya patronunuzun ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek için bu özel beceriden yararlanabilirsiniz. Söyleyeceklerini tahmin ederek onları etkileyebileceksiniz. Evde ise, sevdikleriniz duyarlılığınıza ve algılama kabiliyetinize hayran olacaklar.

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Birçok açıdan işler senin için olumlu gidecek gibi görünüyor. Düşüncelerin berrak, duyguların kontrol altında ve bütünün parçaları doğru yerlerde. Şimdi bu cep dolusu talihten faydalanma ve bunları birer hazineye çevirme zamanı. Güçlü bir ateşi en küçük bir kıvılcım bile başlatabilir. İçinde herhangi bir şeyi gerçekleştirebilecek bir güç mevcut! Özellikle de şu anda!Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şehir dışından gelen beklenmedik ama memnuniyet verici bir ziyaretçi sayesinde hayatınızda bir anlamda fark yaratabilecek önemli kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Hayatınızdaki beklediğinizden çabuk gerçekleşen değişimler sizi heyecanlandırırken bir yandan da kaygılandırabilir. Ancak siz yerinde sayacak biri değilsiniz, dolayısıyla ilerlemeye devam etmeniz kuvvetle muhtemel!

7 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın Satürn ile yaptığı negatif açıyla beraber bugün çevrenize karşı gergin olabilirsiniz. Dost ortamınızda gereğinden fazla gerçekçi olmanız kalp kırabilir. Akşam saatlerinde Ay, 18:01'de boşluğa giriyor. Yarına kadar konsantrasyon gerektiren işlerinizi bekletmekte yarar var. Zihniniz karışık olabilir.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 17:01'den yarın 09:29'a kadar Ay Boşlukta hareket ediyor. Ne istediğinin farkında olan sen, artık birlikteliklerinde de isteklerine göre hareket etmek isteyebilirsin. Bir taraftan da insanları eleştirmekten geri kalmayacağını söyleyebilirim. Biten bir ilişkinle ilgili bazı söylemler duyabilirsin. İtiraf niteliğinde konuşmalar kulağına gelebilir. Eğer öğrenciysen sorumlulukların artabilir. Arkadaşlarınla birlikte proje hazırlamak, sunuş yapmak ya da tez çalışmasında bulunmak için son derece keyifli zamanlar olacak. Kabuğundan çıkma zamanı geliyor. Soğuk, yağmur, rüzgâr dinlemeden kendini kalabalıkların arasında yeni insanlarla bir arada bulabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, ani bir kararla soluğu onların yanında alman an meselesi!

7 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planlamanızı oluştururken finansal konularla hedeflerinizin ve beklentilerinizin doğru yönde mi olduğunu kendinize sormalısınız. Ekonomik anlamda dengede kalmayı başarmanız gereken bir gündesiniz.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan garanticilik bekleyen sizler, değişken olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Evrene güvenin ve sürecin geçici olduğunu hep hatırlayın.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça sosyal, canlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geleceğe dair fikir ve görüşlerinizi paylaşabilir ve tartışabilirsiniz. Ortak çalışmalarda başarılı sonuçlar ortaya koyabilirsiniz.

7 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü yaydığınız enerjiniz sayesinde insanlar sizinle daha çok yakınlaşmak istiyor. Bu yakınlaşmanın derecesini ayarlamak ise size kalmış. İş hayatınızda aranızda duvarların olduğunu hissettiğiniz biriyle ise bugün daha samimi olmaya başlayabilirsiniz.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir.Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler arenasında akıl karışıklıklarınız olabilir. Karar vermek için iyi bir gün değil.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin kafanız yeni ve farkli şeyler için çalışıyor. Yeni fikirleri uygulamaya çok isteklisiniz. Aklınızı duygularınız yönetiyormuş gibi görünebilir. Her yeni düşünce, yeni bir histir. Yeni yaşam tarzlarının veya davranış kaıplarının derinliğine gitmeyin. Bunların hiç biri göründüğü gibi değil.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her zamanki gibi deli dolusun! Enerjin yüksek olduğu gibi ani düşüşlerin de olabilir. Birkaç işi birlikte yürütmen gerektiği bu zamanlarda enerjini yüksek tutmaya gayret etmelisin. Yeni bir başlangıç planlıyorsan bunu biraz ertelemende fayda var. Kalıcı olmayan durumlar söz konusu olabilir.

7 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>