Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gerçeklerle Yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha mantıklı kararlar almaya çalışmalısınız. Duygularınız ön planda olsa da dengeli olmadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın. Atacak olduğunuz yanlış adımlar, ilişkinize sandığınızdan daha fazla zarar verebilir.

Daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Gelişmeler üzerinde yoğunluk göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Mesleki olarak daha kararlı olabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gerekmekte. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyeriniz ve kişisel hedefleriniz aynı frekansta olmayabilir. Bazen istemediğiniz sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni hafta öncesinde kendinizi bunlarla sıkıştırmak yerine buradan ne kazanacağınıza, isteklerinize nasıl uyarlayacağınıza odaklanın. Deneyimin gücünü gözardı etmeyin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunun insanları için iletişim konularında dikkatli olmak önemli olabilir. Özellikleilişkilerinde net ve açık iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, kendinizi gereksiz endişelere kaptırmamaya çalışın. Kendinize zaman ayırıp rahatlamak için ufak molalar vermek iyi gelebilir. Eğitim veya yeni bir konu hakkında bilgi edinmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Umuyorum ki gününüz keyifli ve verimli geçer!

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır evlilik teklifi bekleyen Kova burcuysan, partnerinin çekimser tavırları seni düşündürmeye başlıyor. Deyim yerindeyse kendini biraz daha ağırdan satmaya başlayacaksın. Yakın bir arkadaşın ona verdiğin sırrı başkalarına anlattığını öğrenebilirsin. Yaşadığın hayal kırıklığı seni yeni kararlar almaya itecek.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve sosyal olarak yoğun bir iletişim günü geçirebilirsiniz. Bu görüşmelerle, samimiyet ve dürüstlük arayışınız artıyor. Rahatça ifade edebileceğiniz ve sizi anlayan insanlarla ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, yeni tanışıklıklara dair endişelerinizi aşabilirsiniz.   

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün sizi daha fazla meşgul kılan konular olabilir. Görev ve sorumluluklar dikkat çekebilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Çıkar ve ihtiyaçlarınızın dışında sırf kapitalist olduğu için size hizmet etmeyen şeyler alabilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinize sahip çıkmalısınız. Üzerinde durmak, düşünmek, planlamak kadar bunları hayatınıza dahil etmeye çalışmak da sürecin bir parçasıdır. Sonuçlara etki etmek için önce sürece hakim olmanız, aklınızı ve enerjinizi buna yönlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün romantik çekicilik ve yaratıcı fikirler için harika bir formdasınız. İnsanlar sizin değerinizi her zamankinden daha iyi görür ve yeni tanıştığınız insanları da kendinize hayran bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi, sanatsal becerilerinizi veya birine karşı hislerinizi ifade etmek için güçlü bir arzu yaşayabilirsiniz. Bir cesaret patlamasıyla istediğiniz şeyin peşinden gidebilirsiniz. Kişisel bir planı beslemek, geliştirmek veya büyütmek için mükemmel bir zaman ancak başkalarını desteklemek ve karşılıklı olarak faydalı aktiviteler için de iyi bir formdasınız. Bir meselenin özüne inmeye ve bir soruna yeni bir bakış açısı getirmeye kararlısınız!

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var ve içsel savaşlarınızı sizi rahatsız edecek boyutlara getirmemelisiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

O kadar çok şey başardığınız halde, her zamankinden daha mutsuzsunuz. İnatçılıkla ve meseleleri zorlayarak ilerleyebileceğinizi düşünüyorsanız, ama sadece eski başarılarınızı tehlikeye atmakla kalmayıp, sağlığınızı da riske sokuyorsunuz. Bir adım geri çekilin ve rahatlamaya çalışın. Sakinleştiğinde, üstesinden gelinemez görünen bir sorunun, siz ortalığı kırıp geçirme niyetinde olmadığınızda kolayca çözümlenebileceğini anlayacaksınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda hassas ve duygularınızın inişli çıkışlı olacağı bir gün sizi bekliyor sevgili kovalar. Ailevi sorumluluklarınız arttıkça gergin hissediyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmak çözüm değil, zamanı iyi kullanmalı ve bir düzen getirmelisiniz. Taşınmalar gündemde olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün, karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>