Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayrılık Kapıda! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sınırları tamamen lehinize çevirme şansınız varken hata yapacak olursanız, her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynaklar üzerinde daha etkin adımlar atma şansınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Daha kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bankalarla ilgili işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ödeme tarihleri, hesap kesimleri, alacak verecek işlemleri zamanınızı doldurabilir. Mali durumunuz ve ortak kaynaklarınızla ilgili konular öne çıkabilir. Kazancınızın az olduğunu düşünüp yeni arayışlara girmeden önce harcamalarınızı dengelemeyi denemelisiniz; kendinize stres nedeni oluşturmayın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundaki kişiler sosyal ilişkilerinde daha aktif ve iletişime açık olabilirler. Yaratıcı projeler için ilham dolu fikirler üretebilir ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebilirler. Ancak, beklenmedik değişikliklere karşı esnek olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, duygularınızı açıkça ifade etmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bugün, sabırlı ve anlayışlı olmanız önemli olacaktır.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Kova burcuysan, artık partnerinle yaşadığın sorunlar hayatını olumsuz etkiyor. Yakın bir zamanda ayrılık kararı alabilirsin. Arkadaşlarının ayrılık konusunda sana destek vermesi süreci hızlandırabilir. İşinden yeni ayrılan Kova burcuysan, alacaklarınla ilgili birtakım sorunlar yaşayabilirsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve ilişkilerde beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aile meclisinde ele alınması gereken maddi sorunlar ve ertelenmiş detaylar gündeme gelebilir. Maddi kayıplardan korunmak için gecikme ve dirençten kaçınmak ve konfor alanınızdan çıkmaktan korkmamak önemlidir.  

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konulardaki sorunlar çözüme kavuşabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugününüzün olayı kesinlikle kendiniz için en doğru seçimleri yapabilmek olacaktır. Ayrıca son zamanlarda sizleri kıskanan kişiler de olabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizi düşünebilirsiniz. Birbirinizi desteklemek, ortak alanlarınızı beraber iyileştirmek adına karşılıklı bir çabanın içinde olmanız gerekebilir. Alevi konularda yer almak istiyorsanız bazı sorumlulukları paylaşmanız gerektiğini bilmelisiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde bir şeyleri çok fazla zorlama riski sizinle olabileceğinden, sınırlarınızın farkında olmayı hedefleyin. Bu koşullar altında, özellikle insanlar ve para konusunda harekete geçmektense gözlemlemek en iyisidir. Ayrıca şimdi özel biri tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Hayatınızda başkalarıyla sıcak, pozitif bir enerji ve kendinizi yeni şekillerde ifade etmenizi sağlayan yaratıcı aktiviteler için güçlü bir zamandır. Başkalarından gelen dostça jestler ve iletişimler ruhunuzu yeni zirvelere yükseltir ve siz de ilham vermekten veya onları motive etmekten keyif alabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gündeminizde sağlık ve parasal konular var sevgiler kovalar. Sorumluluklarınız özgürlük ihtiyacınızın önüne geçiyor. Hayatınızdaki sorunlara tek tek odaklanmalı, planlı olmalısınız. Aksi takdirde düşünsel yoğunluğunuz sağlığınızı negatif yönde etkileyecek.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz sizi sandığınız gibi ileri taşımak yerine yavaş yavaş yıpratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskılamazsanız yol alamazsınız. Asabi yapınız yanlış kararlar almanıza neden oluyor ve neredeyse tanıştığınız herkesle tartışmanıza yol açıyor. Bu baskılara, hiç değilse bu huzursuz dönem geçene dek dayanmaya çalışın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak aşk, hobi, tatil konularında şanslı olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayallleriniz gibi başkalarının bakış açılarını anlama yeteneğiniz de genişliyor. Sizin anlayışınız edebiden daha ziyade görseldir. Siz şeyleri mantıksal olarak anlamak yerine onları daha fazla hissediyorsunuz. Yaratıcılığınızı geliştirmek için bu süreyi iyi kullanın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>