Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önlem Alıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Düşüncelerinizdeki farklılık istenmeyen sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzlukların tamamen geride kalmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali varken hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali konularda ortaklıklar gündeme gelebilir. Aile işi, farklı alanlardan kişilerle atılan adımlar konusunu masaya yatırabilir, yeni bir rota belirleyebilirsiniz. Mevcut işinize ek olarak bir şeyler denemeden önce bu alanda resmi yeterlilik elde etmeye çalışın; ilgileneceğiniz alana dair araştırmalar yapabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sizin için yaratıcı fikirlerin ve ilham verici projelerin ön planda olabileceği bir gün olabilir. İletişim yeteneklerinizin güçlü olduğu bu dönemde, çevrenizle daha kolay etkili iletişim kurabilir ve fikirlerinizi rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Ancak, duygusal konularda bazen soğuk ve mesafeli olabilirsiniz, bu nedenle sevdiklerinizi anlayışla karşılamalarını sağlamak için çaba göstermelisiniz. Üstesinden gelmeniz gereken bazı zorluklar olabilir ancak kendinize olan güveniniz sayesinde bunların üstesinden gelebileceksiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ergenlik çağında çocuğu olan Kova burcuysan, çocuğunun hal ve hareketlerine fazla eleştirel yaklaşıyor olabilirsin. Bu durum çocuğunla arana mesafe girmesine neden olabilir. İletişim dilini biraz törpülemen gerekebilir. Evli Kova burcuysan, eşinle birlikte duygularınızın suistimal edilmesine izin vermeyeceksiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sindirim problemleri yaşayabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel olarak hazmetmekte zorlandığınız durumlar yaşadığınızda, onlara çözüm bulurken o sorunu oluşturan durumların da farkına varmaya çalışın. Geçiştirmek için değil deneyimlemek, ilerlemek için çaba gösteren olmalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Gün içinde sizi güçlendirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda dalgın olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz eleştiri dahilinde kalmak size son derece iyi gelecektir. Çevrenizdeki bireylerin sağlık sorunları sizi efektif olarak etkileyebilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle ilgili maddi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Çalışma takviminizi de buna göre ayarlamaya gayret gösterdiğinizde bir sıkışıklıkla karşılaşmayacaksınız. Gayrimenkul, taşınma ya da bunlarla ilgili evrak işleri tüm zamanınızı aldığı için gerilmek yerine istediğiniz düzen için her şeyin tamamlanmış olduğuna odaklanmalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün konuşmalar iyi yönlere doğru gitme ancak geçmiş meselelere odaklanma eğilimindeler. Müzakere yetenekleriniz mükemmel ancak yanlış anlaşılmalar veya kesin olmayan durumlar daha olasıdır. Kişisel veya mahrem bir konu hakkında çok fazla analiz etme, düşünme ve konuşma eğilimindesiniz. Kıskançlıklar ortaya çıkarsa, bu deneyimi öz farkındalık dersi olarak kullanın. Yakın zamandaki seçimlerin veya kaçırılan fırsatların sonuçlarını düşünüyorsunuz, bu da size gelecekte işlere nasıl başlayacağınız konusunda yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Geçmişten yeniden ortaya çıkan çekiciprojeleri veya planları olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün bir çok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şanslı ve yeni başlangıçlar için gayet uygun günlerdesiniz sevgili kovalar. Elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirebilirsiniz bambaşka bir realiteye geçiş yapabileceksiniz. İlişkileriniz dengeye oturmuş durumda, bu şekilde ilerleyin..

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, birçok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirli davranışlardan sakınmalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>