Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gelişiyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızdaki karmaşık hatalı adımlar atmanıza neden olabilir. Daha olgun yaklaşımlar ortaya koymaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumu zora sokabilecek her ne varsa ondan uzaklaşmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki gelişmeler üzerinde etkinlik göstermeye çalışın. Girişimleriniz konusunda biraz daha beklemede kalmalısınız. Hızlı hareket etmek, atacak olduğunuz adımlar söz konusu olduğunda hata yapmanıza neden olabilir.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendirebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Alacak olduğunuz bir haber sayesinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Sınırları da ihlal etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Felsefi ve akademik konulara yönelebilirsiniz. Yarım kalan eğitiminizi tamamlamak isteyebilir, becerilerinizi deneyime dönüştürebilirsiniz. Yurtdışında yaşamak, yurtdışı tabanlı ya da uzaktan erişimli işler yapmak konusunda daha açık görüşlü olmanızda fayda var.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Kova burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün fikirleriniz oldukça parlak olabilir ve orijinal çözümler bulabilirsiniz. Önemli kararlar almak için bugün ideal bir zaman olabilir. Ancak, ani tepkiler vermekten kaçınarak olayları dikkatlice analiz etmekte fayda var. Aynı zamanda, iletişimdeki karmaşaya dikkat edip net ifadeler kullanmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirdiğiniz takdirde verimli bir gün geçirebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akademik çalışmalar yapan bir Koç burcuysan, kendini geliştirecek eğitimler almak isteyebilirsin. En iyi hâlini ortaya çıkartmak isteyeceksin. Son günlerde evindeki fazla eşyalar seni rahatsız etmeye başlıyor. Evinde küçükte olsa dekorasyon değişikliği yapmayı düşüneceksin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluk hissini aşmak için kendinize yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Bir şeylerin üzerini örtmeden, sorunları çözerek, sorun olmayanlara takılmayarak ilerlediğinizde hayat kaliteniz artabilir. Potansiyelinize, yapmak istediklerinize ve yaptıklarınıza gölge düşüren insanları tespit etmeniz zor olmayacaktır.

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uyumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir gün sevgili kovalar. Yeni arkadaşlıklar, yeni anlaşmalar ve ilişkiler açısından güzel bir gün. Yakın çevreniz tarafından destekleniyorsunuz. Daha uygulanabilir hedefler koyun. Ayaklarınız yere biraz daha sağlam basmalı.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi oldukça şanslı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizle ilişkinizde seviye atlamak ya da bir şeyleri netleştirmek için uygun bir gün.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızın ne hissettiğini bilmek daha iyi bir ebeveyn olmanıza yardımcı olabilir. Bugünü onlara ve onların ihtiyaçlarına ayırmak noktasında daha cömert bir tutum sergilemelisiniz. Kendinizde geliştirmeniz gereken her şeyi öğrenmek adına iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, güne biraz iç gözlem yaparak başlayabilirsiniz ancak yeni deneyimlere olan ihtiyacınız, ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, bugün artıyor. Kendiniz olarak biraz daha özgüvenli ve rahat hissediyorsunuz ve şimdi kendi şansınızı yarattığınızı hissediyorsunuz. Özellikle kesin olmayan şeyler hakkında endişelere dayanarak kendinizi geriye çekmemeye dikkat edin. Bugün, büyümenizi, gelişmenizi ve ihtiyacınız olan dinlenmeyi, ruhsal beslenmeyi veya duygusal şifayı almanızı engelleyen rutinlere veya eski alışkanlıklara nerede tutunduğunuzu görmek daha kolay. Şimdi, yakın zamanda bastırılmış herhangi bir duyguyu dışarı atmak isteyebilirsiniz ve gerekirse kolayca destek toplayabilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Özgürlük ihtiyacı içindesiniz. Ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, kendinizi başka bir yerlere ait gibi hissediyorsunuz. Çelişkiler içinde bir türlü yelken açamıyorsunuz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi biraz keyifsiz ve halsiz hissederseniz şaşırmayın. Vücudunuzu zorlamayıp dinlenmeye bakın. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz zamanlar da gelecek. Hırsınızı karşınıza çıkabilecek kamu görevlilerinden veya amirlerinizden çıkarmaya da çalışmayın, çatışmalara girmek için iyi bir zamanda değilsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konularda desteklenebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil konularında şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akşam saatlerinde yoğunluk artabilir.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>