Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eleştiriliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçsel sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşmasıyla beraber ilişkinize olan ilginizin de artış gösterme ihtimali var. Hata yapmamaya odaklanmalı, elinizden geleni yapmalısınız.

Daha kontrollü adımlar atmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini biliyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuzdaki karmaşıklıktan kısa zaman içerisinde kurtulmaya çalışmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini siz de iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal sorunlar her zaman çözülebilir. Ruhunuzdan esirgedikleriniz ise zamanla daha da büyük sorunlar doğurabilir. Bugün ertelediğiniz, çekindiğiniz ve kendinizden esirgediğiniz tüm konular için bir liste hazırlayın ve nasıl uygulayacağınızı planlayın.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz oldukça ön planda olabilir. Kendinizi rahatça ifade edebilir ve başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Fikirlerinizi açık bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin, çevrenizdekilerin ilgisini çekebilirsiniz. Ayrıca bugün duygusal olarak da dengeli olmaya çalışmalısınız, ani tepkilerden kaçınarak, kararlarınızı mantıklı bir şekilde almaya gayret edin.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir akrabanın düğünü için alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Alışverişte istediğini bulamamak motivasyonunu düşürebilir. İnternetten ihtiyaçlarını araştırmaya devam edeceksin. Bugünlerde fazla harcama yapıyor olabilirsin. Bu durum ailen tarafından eleştirilmene neden olabilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konular gündeminizde olabilir. Söylemek istedikleriniz ve söyledikleriniz arasında farklar olması bazı yanlış anlaşılmalar, sorunlar doğurabilir. Bu yüzden emin olmadan, hazır hissetmeden ya da aceleye kapılmadan hareket etmenizde fayda olacaktır.

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların daha çok üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda karar almak için üzerinizde baskı oluşabilir. Finansal konularda değişiklikler yapacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Alternatif planlar üretebilirsiniz. Gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili kova burcu; çok yoğun faaliyetler, ani ve hızlı sonuçlar var. Önemli temaslarda bulunabilirsin. Yeni başlangıçlar, ertelemelerin sonu… Mutluluk vaadeden bir yön değişikliği var. İçindeki çocuğu kucakla.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz ya da eşiniz özgürlük arıyor. Bağımsızlık için ihtiyacınız mantıksız olabilir. Herkesin kendi ihtiyaçlarına ifade etmesine izin vermek için gerçekçi değişiklikler yapın.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün insanlar yanlış sinyaller verebilir veya olayları yanlış yorumlayabilir. Nitekim bu durum size sadece aksaklıklar değil, fırsatlar da sunuyor. Önemli kararlara varmak veya özellikle kafa karıştırıcı sorunları ertelemek için ekstra zaman ayırmayı hedefleyin. Özellikle alternatif gelir kaynaklarına olan bağımlılıklarınız olmak üzere mali durumunuzu yeniden düşünün. Destek konusunda gecikmeler olabilir ve para konusunda yaratıcı olmanız gerekebilir. Ortak giderleri ve borçları yeniden değerlendirmek için iyi bir zaman. Kendinizi yakın ilişkiler ve güven meseleleri konusunda geriye doğru giderken bulabilirsiniz. Bu, genel anlamda iç gözlem ve inceleme zamanıdır. Sık sık şimdiyi anlamak için geçmişe dönüyor olabilirsiniz ve bu şimdi özellikle yararlı olabilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili kovalar, bugün sağlık sorunlarınız gündemde, krizli bir gün olabilir. Beslenmenize dikkat etmek, daha planlı programlı yaşamak, sorumluluklarınızı dengelemek zorundasınız. Parasal konularla alakalı ani gündemler yaşanabilir. Fikirlerinizi hayata geçirmek için somut adımlar atın.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu anda son derece kontrolsüz ve dengesiz. Bir şekilde tükendiğinden, bu durum başarıdan ziyade ihtilaflara yol açıyor. Ancak, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilin ve bunları birbirine düşürmeyin. Her iki uç noktanın da sizde var olduğunu kabul edin ve onları uzlaştırmaya çalışın. Bu şekilde, etrafınızdakiler de sizi daha hoş bir insan olarak algılayacak.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişemler ve bazı engeller gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>