Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunları Dile Getiriyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı daha sorumlu yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanızın her açıdan gerekli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Daha sakin ve anlaşılabilir adımlar atmaya çalışın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sıkıntıların ve sorunların son bulmasını sağladığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Ayrıca, etrafınıza karşı da kalkan oluşturmak isteyeceksiniz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali açıdan destekler ve çözümler bulabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz. Değişim ve sorumluluk isteğiniz karşılık bulabilir, daha profesyonel ve kurumsal alanlara geçiş yapabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundaki insanlar için sosyal etkileşim ve iletişim ön planda olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirebilir, toplumsal konularda duyarlılık gösterebilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Kişisel hedeflerinizi gözden geçirebilir ve daha önce ertelediğiniz işlere odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak çözümler bulabilir ve ilham alabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesel konularda seni üzecek birtakım olaylar yaşayabilirsin. Böyle zamanlarda arkadaşlarının desteği senin için büyük önem taşıyor. Kimin gerçek dostun olduğunu anlayacaksın. Evlilik hazırlığı içerisinde olan Kova burcuysan, partnerinin bazı tavırları seni üzebilir. Bu konular daha fazla büyümeden partnerinle konuşacaksın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödemeler, anlaşmalar ve yenifırsatları ile kazançlarınızı artırabilirsiniz. İş ve finansal konularda engelleri fark etmenizle kalıcı planlar yapmanız kolaylaşabilir. Sağlık, kişisel bakım ve tasarruf konularına özen göstermenizde fayda var.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. İşleriniz için gerekli mücadeleyi verecek desteği arkanızda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere duygularınızı koyabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizle birbirinize olan tutumunuz ya da görev dağılımı değişebilir. Maddiyatla alakalı etik başarılar edinebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerin kolay gelmediğini düşünmek bir noktadan sonra motivasyonunuzu kırıp sizi depresif vekonusunda isteksiz hale getirebilir. Geçmişte yaşadıklarınız ne olursa olsun bugün başka bir deneyimin içindesiniz. Dolayısıyla sürekli ödediğiniz bedelleri bir kenara bırakarak hayatınız, işiniz ve sağlığınız için gerekli olan güncel koşullara odaklanmalısınız.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinizin inceliklerini vurguluyor sevgili Kova. Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı daha derinden anlamak için güzel bir zaman! Farklılıkları çözmek odakta ve olumlu olabilir. İlişkilerinizde, projelerinizde, kişisel ilgi alanlarınızda veya zevklerinizde daha fazla derinlik veya tutku arıyorsunuz. Ayrıca başkalarının yeteneklerinden ve kaynaklarından en iyi şekilde yararlanmak için mükemmel bir zaman. Bugün, sanki büyüyormuş gibi hissediyorsunuz, farklılıklardan bitkin hissetmek yerine onlardan öğrenmeye hazırsınız. Bağlantısız uçları bağlamak, düşünmek, dinlenmek ve iyileşmek için iyi bir zaman. Birisiyle hoş bir şekilde bağlantı kurabilir veya rahat bir şekilde bir ilişkiye odaklanabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk yaratıyor. Sevdiğiniz kişiye karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız... Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün iş, kariyer hayatınızda tartışma ve beklenmedik krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün, yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>