Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bakış Açın Değişiyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Mutluluğu elinizde bulundurmak ve ilişkinizin kontrolüne sahip olmak istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Düşünceleriniz doğrultusunda hareket ederken hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Mantığınıza yatkın kararlar almalısınız. Hızlı hareket ettiğiniz sürece hata yapmaya müsaitsiniz ki bu da her şeyin daha karmaşık olabileceği anlamına gelmekte. Kontrolü elinizde bulundurmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Elinizden gelenin en iyisine odaklanmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzdaki karmaşadan doğru anlamda yarar sağlamalısınız. İçinden çıkmakta zorlanmayacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Odaklanmaktan yana sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Dengeleri sağlayabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer ve profesyonel hedeflerinizde daha derinlemesine bir analiz yapabilirsiniz. İş yaşamınızdaki bazı soru işaretlerini ele alabilir, bu anlamda sosyal çevrenizden de destekler alabilirsiniz. Profesyonel olarak daha etkili stratejiler geliştirmelisiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projelere adım atabilir veya var olan işlerinizi farklı bir açıdan ele alabilirsiniz. Aynı zamanda içsel huzuru ve dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi tekniklere başvurabilirsiniz. İletişimde daha anlayışlı ve dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle daha yakın ve samimi ilişkiler kurmak için bugün harika bir gün olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, bugün olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir eşiyle arasında problem olan Kova burcuysan, yakın bir akrabanız aranızdaki sorunu halletmeniz için size yardımcı olmak isteyebilirsin. Bu kişi sayesinde olaylara farklı bir pencereden bakmaya başlayacaksın. Hafta sonu küçük bir kaçamak yapmak için plan yapmak isteyebilirsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal sorunlar her zaman çözülebilir. Ruhunuzdan esirgedikleriniz ise zamanla daha da büyük sorunlar doğurabilir. Bugün ertelediğiniz, çekindiğiniz ve kendinizden esirgediğiniz tüm konular için bir liste hazırlayın ve nasıl uygulayacağınızı planlayın.

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi yolunuzu zekanız ile ışıkla taçlandırmak hususunda başarılı olabileceksiniz. Özellikle satış sektörü gibi işlerde kolayca başarı kazanabilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Hayat motivasyonunuz, günlük programınız ve beklentileriniz doğrultusunda ilerlerken partnerizin ihtiyaçlarını, hislerini fark edememek sorunlar doğurabilir. Şapkayı önünüze alıp düşünmenin size zor gelmemesi için her aşamada, her gündemde mutlaka muhataplarınızla fikir birliğine varmaya çalışmalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, duygularınız bugün oldukça yükseliyor ve bunları dışarı vurmak için sürdürülebilir bir yol henüz bulamamış olabilirsiniz. Arzularınızı yerine getirme konusunda bir aciliyet duygusu veya içinizdeki rekabetçi bir ısrar, kendinizi çok zorlamanıza veya başkalarıyla gereksiz yere çatışmanıza yol açabilir. Şimdi, kendinizden çok fazla şey bekliyor, itibarınızı veya bir unvanı kaybetmekten korkuyor olabilirsiniz. Somut dünyadaki çözülebilir bir soruna odaklanmak, enerjiyi yapıcı bir şekilde serbest bırakmanın mükemmel bir yolu olabilir. Bu şekilde, duygularınızın biraz soğumasına ve daha baş edilebilir olmasına izin verebilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ancak borçlanmanıza dikkat. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Aynı düşünce içinde olabilecek ve size destek verecek kişileri çevrenizde görmek istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili farklı rüzgarlar sizi saracak. Aklınız karışabilir.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>