Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hüzünleniyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey istediğiniz gibi olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmayı başaracaksınız. Duygularınızı net olarak ifade etmeye çalışabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımlar atmalısınız. Sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakma şansınız var.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmayı başaracak ve istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Fırsatlar üzerinde yoğunlaşmayı başarabileceksiniz. Daha dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler mali olarak sizi zorlayabilir. Bütçenize göre hareket etmenin, daha dengeli olmanın utanılacak bir yanı yoktur. Yakınlarınızla bu konudaki fikirlerinizi paylaşmak, çözüm önerilerini çoğaltabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, iletişim becerilerinizin ön planda olduğu bir gün olabilir. Ekip çalışmalarında liderlik yapabilir, fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kendinizi toplum içinde daha güvende hissedebilir ve yeni sosyal ilişkiler kurabilirsiniz. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir ve spontane kararlar alabilirsiniz. Geçmişte ertelediğiniz konuları bugün gündeme getirme fırsatı bulabilirsiniz. İş ve kariyer konularında beklenmedik gelişmeler olabilir, bu durumu lehinize çevirebilmek için esnek olmalısınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yeni tanışacağın kişiler kariyerini önemli derecede etkileyebilir. Kariyerinde farklı bakış açıları kazanabilirsin. Bugün farklı şehirde yaşayan arkadaşında görüntülü konuşuyorsun. Eski günleri yâd etmek seni hüzünlendirebilir. Arkadaşınla en kısa zamanda yüz yüze görüşmek isteyeceksin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bankalarla ilgili işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ödeme tarihleri, hesap kesimleri, alacak verecek işlemleri zamanınızı doldurabilir. Mali durumunuz ve ortak kaynaklarınızla ilgili konular öne çıkabilir. Kazancınızın az olduğunu düşünüp yeni arayışlara girmeden önce harcamalarınızı dengelemeyi denemelisiniz; kendinize stres nedeni oluşturmayın.  

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili detaylı çalışma içinde olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerde dikkatli olun. İşlerinizi detaylandırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Bu durum sizi biraz zorlayabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile içi ve maddi meselelerde kendinizi ifade etmeniz gereken durumlar olabilir. Hayatınızı tecrübeler verimli kılacaktır.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Birbirinizin hislerine tercüman olmak ikinizin de yükünü hafifletebilir. Ortaklı işler ve yüksek gelirli projeler konusunda sizin de bazı yöntemlerinizi değiştirip yenilemenizde fayda olabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, günün yoğun yapısı ufak tefek sorunlar yaratabilir. Gelişmeler yarattığınızı hissetmek tam da ihtiyacınız olan şey olabileceğinden, iyileştirilebilecek şeyler arayın. Enerjinizi üretken aktivitelere adamak, öfke gibi olumsuz duyguları serbest bırakmanıza yardımcı oluyor. Yeni bir şey öğrenmekten veya deneyimlemekten büyük keyif alabilirsiniz. Yeni bir ilişki konusunda özellikle hevesli veya tutkulu hissedebilirsiniz. Bu da size bir hamle yapma, kalbinizi takip etme veya kendinizden bir şeyler paylaşma cesaretini sağlayabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. İş yaşantınızda çevrenizle baş etmeniz her zaman mümkün olmayabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ayrıca aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili de şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>