Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda kıskançlıktan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. Kendinizi duygusal olarak yetersiz hissedebileceğiniz bazı noktalar var. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Finansal durumunuz açısından beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Fırsatları tamamen lehinize çevirme şansınız var. Düşündüklerinizi gerçekleştirme şansına sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde önemli değişimler yaşamanız mümkün; bireysel çalışmalar ve kişisel değerlerinize uygun ilişkiler ön planda olacaktır. Güvenilir olmayan ilişkilerde zaman kaybetmeden kararlarınızı netleştirmeniz ve sabrınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Geçmiş anlaşmazlıklar veya hukuki konuları değerlendirmek için Temmuz ayı size referans olabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve neşeli hissedebilirsiniz. Özellikle iletişim ve sosyal konularda başarılı olabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymak için harika bir gün olabilir. Ancak, ani kararlar almaktan kaçınmak ve detayları gözden kaçırmamak önemli olabilir. Kişisel hedeflerinize odaklanarak, verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Kova burcuysan, son günlerde eşinin sorduğun sorulara tutarsız cevaplar vermesi seni düşündürmeye başlıyor. Eşinin senden bir şey sakladığını fark edebilirsin. Adeta bir dedektif gibi iz süreceksin. Sağlığına daha fazla dikkat etmeye başlıyorsun. Şeker tüketimini kontrol altına almak isteyeceksin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konularda ortaklıklar gündeme gelebilir. Aile işi, farklı alanlardan kişilerle atılan adımlar konusunu masaya yatırabilir, yeni bir rota belirleyebilirsiniz. Mevcut işinize ek olarak bir şeyler denemeden önce bu alanda resmi yeterlilik elde etmeye çalışın; ilgileneceğiniz alana dair araştırmalar yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Temellendireceğiniz konularda çaba gösterebilirsiniz. Günün ikinci yarısında bilemediğiniz konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. İlgilendiğiniz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir konuda yenilik ve yeni karar almak size iyi gelecek. Sosyalliğinizin hayatınızın geri planında kalacağı dönemdesiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklarınızla alacağınız bazı kararlarkonusunda birtakım yenilikleri beraberinde getirebilir. Sorumluluklarınızı veyükünüzü konuşmak, bundan arta kalan zamanı arttırmanıza yardımcı olacaktır. Bazı insanlarla aranızdaki buzların erimesi için ilk sıcaklığın sizden gelmesi gerekebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün kendinizi eğlendirmek ve başarılarınızı kutlamak için yoğun bir arzu ortaya çıkabilir. Güçlü duygular, tepkiler ve görüşler sizi yeni bir yöne itme eğilimindedir. Harekete geçme arzusu oldukça güçlüdür. Sağlıklı, düşünülmüş riskler şimdi karşılığını verebilir. Enerjinizi harcadığınız şeyin size gerçekten iyi hizmet edip etmeyeceğini kontrol edin çünkü bazı şeyleri abartma eğilimi olabilir. Yine debugün vizyon, motivasyon ve heyecanla ilgilidir ve belki de ayrıntılarla daha sonra ilgilenebilirsiniz. Sıradan şeyler yapmakla yetinmiyorsunuz, kim olduğunuz ve ne yarattığınızla öne çıkıyorsunuz!

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. İçinizde nedensiz sıkıntılarınız var. Temkinli davranmakta fayda var.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ayrıca partner veya ortağınızla uzlaşma sağlayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>