Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha derin yaklaşımlar ortaya koymak isteyecek ve sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmanın yollarını arayacaksınız. Sınırları belirlemeyi başardığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Odaklanmaya çalışmalısınız.

Bildiklerinizi uygulama konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. Dengeleri lehinize çevirmek istiyorsanız, daha kontrollü olmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki dengeleri koruma konusunda daha sabırlı olmalısınız. Etkin adımlar atmak istiyorsunuz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Olumsuzlukları geride bırakmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda biriktirdiklerinizden kurtulmalısınız. Kendinizi rahatlatın, gereken yüzleşmeleri yapın ve defterleri kapatın. Kadın dostlarınızdan ya da sosyal mecralardaki kadınlardan duyacaklarınızdan kendiniz korumanız gerekebilir. Psikolojik bir baskı altında olmanın getireceği huzursuzluğu önlemelisiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcundaki kişilere, ilişkilerinde daha esnek olmaları ve anlayışlı davranmaları gerektiği konusunda tavsiye ediliyor. Fikir ayrılıklarını olgunlukla ele almak ve çözüm bulmak için iletişimi açık tutmak önemli olabilir. Aynı zamanda bugün, kariyer veyahayatında yeni projelere odaklanmak ve yaratıcı düşünmeye zaman ayırmak da size iyi gelebilir. Unutmayın, bugün hedeflerinize daha yakın olabilir ve farklı bakış açılarıyla ilerleyerek başarıya ulaşabilirsiniz. Umarım bugün size şans getirir!

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ani çıkartmalar olması seni düşündürmeye başlıyor. İşine dört kolla sarılarak üstlerine işinde iyi olduğunu göstermek isteyebilirsin. İlişkisine ikinci şansı veren Kova burcuysan, geçmişte yaptığın hatalarını tekrarlamak istemeyeceksin. Tüm sorunlarını parterinle konuşarak hızlıca çözüme ulaştırıyorsun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Felsefi ve akademik konulara yönelebilirsiniz. Yarım kalan eğitiminizi tamamlamak isteyebilir, becerilerinizi deneyime dönüştürebilirsiniz. Yurtdışında yaşamak, yurtdışı tabanlı ya da uzaktan erişimli işler yapmak konusunda daha açık görüşlü olmanızda fayda var.

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ihmal ettiğiniz konular nedeniyle bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Finansal konularda kafanızı kurcalayan durumlar gündeme gelebilir. Başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda dağınıklık yaşayabilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz süreci kalıcı hale getirmek için göstereceğiniz bilinçli çaba sizi daha uzun süreli bir huzura karşı adım adım götürecektir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşünmeden adımlar atabilirsiniz ki bu da size sandığınızdan daha fazla zarar verebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşmak için beklemede kalmalısınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi hayatla yeni bir ilişki kurmaya teşvik ediyor, sevgili Kova. Gün, fikirlerinize ve kendinize olan güveninizi artırabilir. Sevginizi ifade etmek için daha fazla cesaretiniz var ve bu, özel biri aracılığıyla size yansıtılabilir. Başkalarının endişelerini ve fikirlerini, sizinle aynı tarafta olmasalar bile, gerçekten dinlemenin zamanı geldi. Şu an her şey istediğiniz şekilde ve hızda ilerlemiyor olabilir ancak bu, sonunda istediğiniz yere varmayacağınız anlamına gelmez! Bazen her zamanki tavrınızdan vazgeçmek ve yeni bir şeyler denemek size beklemediğiniz kapılar açabilir.

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz sevgili kovalar. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını beklemeniz büyük zaman kaybı. Belirsizliklere katlanamıyorsunuz. Gizli saklı konular gündemde olabilir. Birlikteyaptığınız kişiler canınızı sıkabilir. Sınırlarınızı koruyun.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Gizli düşmanlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>