Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusalsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki tartışmaların üst seviyelere çıkma ihtimali var. Kendinizi önemseyebileceğiniz bugün içerisinde birlikte olduğunuz kişiye karşı beklenmedik yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak toparlamanız gereken bir güne giriyorsunuz.

Pozisyon olarak sizden daha üst konumda olan kişilerle mutlaka aranızı iyi tutmaya çalışmalısınız. Kendinizi güvende hissedemeyeceğiniz bir güne giriyorsunuz. Enerjinizdeki düşüş, motivasyon açısından eksiklik yaşanmasına neden olabilir. Akşam saatlerine kadar dikkatli olmaya çalışın. Sonrasında zaten rahat nefes alabileceksiniz.

Finansal durumunuzu ilgilendiren konularla biraz daha yakından ilgilenmeye başlıyorsunuz. Maddi açıdan sadece kendinizi düşünebileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Kendinizi güvence altında hissetmek istiyorsanız biraz daha dikkatli olmanız ve mücadele etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yatırım planlarınızın sonuçlarına göre hareket etmeniz daha sağlıklıdır. Sonunu görmediğiniz durumlar için rota belirlemek, olumsuz sürprizlerle karşılaşmanıza ya da hazırlıksız yakalanmanıza neden olabilir. Ödemeleriniz konusunda kendinizi alternatif çözümlere odaklamanızda fayda var.

28 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kariyerinizle ilgili önemli kararlar almak veya büyük projeleri tamamlamak için uygun bir zaman olabilir. İş hayatınızda kararlı ve disiplinli adımlar atarak hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Bugün aynı zaman da sabırlı ve kararlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde ise daha anlayışlı ve sabırlı davranmanız gerekebilir. Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak ve onların duygularını anlamak önem taşıyor.

28 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak daha hassas olabilirsin. Aile üyeleri veya evle ilgili konular seni meşgul edebilir. Sevdiklerinin duygusal ihtiyaçlarına önem veriyorsun ve onları destekliyorsun. Akşam saatlerini, evinde rahat bir alan yaratmak için küçük dokunuşlar yapmaya ayırabilirsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş temponuzu yüksek tutmak için gösterdiğiniz özveriyi bireysel alanlarınızda da göstermelisiniz. Profesyonel yaşamın dışında kalan uğraşlarınız ve hayallerinizin olması, hayatın dengesini yakalamanız konusunda sizi destekleyebilir. Bugün bulunduğunuzda kendinizi rahatlamış ve hafiflemiş hissettiğiniz yerlerde olmak size bu konuda ilham verebilir.

28 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi düzenleyeceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda bazı düzenlemelere gitmek sizi rahatlatacak. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken durumlar olabilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar romantik yaklaşımlar yerine aksiyon almak için oldukça uygun bir gün. Hareket, spor gibi durumlar size iyi gelebilir. Kendinizi dışarı atın.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine zaman ayırmak güzel bir ayrıntı ancak kendini etrafında olan bitene kapatmak kötü bir etkidir. Bugün içine kapanmamalı ve seni sıkan mevzular ile yüzleşmek için adım atmalısın. İnsanlarla arandaki mevzuları çözmek için ilk adımı sen atabilirsin.

28 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, son zamanlarda kaçırmış olabileceğiniz ayrıntılar bugün bilincinizi dolduruyor ve bu, özel bir ilgi alanına daha fazla dikkat etmek için mükemmel bir zaman. Özellikle gün ilerledikçe sizi pratik dünyanıza daha fazla dikkat etme konusunda özgürleştirirken, ekstra çaba göstermenin ve bunu yaparken kendinizi iyi hissetmenin zamanı gelebilir. Anlık ödüller yerine uzun vadeli düşünüyorsunuz ki bu da faydalı bir yaklaşımdır. Önceliklerinizi daha iyi anlamak için iyi bir gün. Planlar iyi gidiyor, özellikle de adım adım bir yaklaşım uygularsanız.

28 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Sizin için başarı, mesleki anlamda yapmak istediklerinizdir.

28 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

28 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizden yana şanslı olacaksınız. İletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

28 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>