Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Daha sabırlı olmalısınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için biraz daha sakin kalmanız gerekmekte. Aksi halde her şey daha karmaşık olabilir.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü problemin üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınız konusunda sağlam duruşunuz bugün biraz daha tetikleniyor. Krizlere karşı tavrınız oldukça soğukkanlı. Biraz da duygusal ve kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Kalıcı ve sağlam başlangıçların temelleri bugün atılabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcuna mensup olanlar,hayatlarında fırsatları iyi değerlendirmek ve planlarını ilerletmek için enerjilerini kullanabilirler. Kararlılıkla hedeflerine ilerlemek için motivasyonları yüksek olacak. Ancak, ilişkilerde sabırlı ve anlayışlı olmak önemli olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü tamamen arkadaşlarına ayırmak istiyorsun. Çeşitli organizasyonlara katılabilirsin. Kalbi boş olan bir Oğlak burcuysan, kariyer anlamda senden daha üstün bir kişiye gönlünü kaptırabilirsin. Evli olan bir Oğlak burcuysan, eşinin sürekli evde vakit geçirme isteği problem yaşamana neden olabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki sorumlulukları paylaşmayı öğrenmelisiniz. Birilerine güvenmeniz, işbirliğine açık olmanızı insanların kendilerine olan güvenlerini yükselteceği gibi size olan bakış açılarını da değiştirebilir. Bugün, yeni hafta öncesinde bir arada olduğunuz kişilerle bu anlamda yapacağınız konuşmaları planlayabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen ay sizi ailevi konularda ve eve yönelik işlerde daha aktif buluyor. Kişisel alanda da bazı önemli kararlar verebilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konuların döngüler halinde ilerlediğini fark ederek şaşırabilirsiniz. Bu döngüyü durdurmak için daha sevgi dolu olmanız şart.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri yanlış yaptığını düşünebilir veya yenildiğini hissedebilirsin. Ancak bazı konuları gözden geçirmek ve yeni adımlar atmak seni çok daha kuvvetli hissettirecek. O yüzden kolay kolay vazgeçmemelisin bugün.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün size oldukça bereket getirecek. Şimdi yaptığınız işten veya günlük rutinlerinizden daha fazla gurur duyacak ve daha fazla keyif alacaksınız. Eğer yeni birarıyorsanız, bu çok iyi bir zaman! Şimdi ayrıca sağlığınıza, alışkanlıklarınıza ve rutinlerinize alternatif veya bütünsel yöntemleri dahil etme eğilimindesiniz. Ayrıca başkalarına yardım etmek de size yardımcı olur! Artan inanç ve iyimserlik iyileşmenize yardımcı olabilir ve görevlerinizde yeni anlamlar bulabilirsiniz. Günlük işlerinizi tatmin ve başarı duygusuyla halletmek için keyifli bir dönem olabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki duyabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizden yana şanslı olacaksınız. 10 Haziran 2025’e kadar; çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar ve evcil hayvanınızla ilgili ilahi koruma size yardım edecektir. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Değişen şartlara göre duygu dalgalanmaları yaşayacaksınız. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>