Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hırslısın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal karmaşıklıklar yaşanabilir. Enerjinizdeki yoğunluktan yararlanarak dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. Dengeli ve kontrollü olduğunuz sürece huzursuzluk ve mutsuzluğu geride bırakmayı başarabilirsiniz.

Oğlak burcu bugünve kariyer hayatınızda, üstesinden gelmeniz gereken yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz; fakat bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Kontrollü olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sınırlarınızı korumakla yükseltmek aynı şey değildir. Kendinizi izole etmek isterken bir yalnızlığa sürüklüyor olabilirsiniz. Gizemli, yalnız ve kendi ayakları üzerinde durarak bir şeyler yaparak başarılı olabilirsiniz ama mutlu olmak, iyi duygular yaşamak için kendinizi açmanız gerektiğiniz unutmayın. 

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen enerjiler olumlu olacak. Sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyerek, hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. İş ve kariyer konularında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda tasarruflu davranmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyecek aktiviteler yapabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

“Herkesleyapılmaz” ideolojisine ikna olurken, kiminle nasıl bir yola girmen gerektiğine dair keskin kurallar belirliyorsun. Aile bağlarına karşı her zaman vefalı davrandın, şimdi karşılığını alma vakti olduğunu gök kubbe işaret ediyor. İş hayatındaki hırsın ve çalışkanlığın işverenlerinin gözüne girmende yoluna ışık tutacak.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı bir konuya adarken, hayatın bir yandan da akıp gitmeye devam ettiğini unutmamanız gereken bir gündesiniz. Annenizin, güçlü bir anne ya da kadın profilinin sizin üzerinizdeki etkisini düşünebilirsiniz. Bir kıyas halinin ya da sürekli iyi olma uyarılarının sizi eskisi gibi kamçılamadığını görüyorsanız bu konuda açık olmalısınız.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda empati kurmanız sizin yararınıza olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir gün değil. Duygusal karmaşalar yaşanabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan umduğunuzu bulamamak moralinizi bozsa da bu sürecin geçici olduğunu bilin ve ani karar almamaya özen gösterin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhtiyaç duyduğunuz bir şeyler olduğunda bunları nasıl istediğinizi düşünmelisiniz. Duygularınızı anlamaktan ve bunların peşine düşmekten çekinmeyin. Parasal konulardaki geri dönüşler nefes almanıza yardımcı olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün korkular veya güvensizlikler yüzeye çıkabilir ve başkalarından olumsuz tepkiler bekleme eğilimini dizginlemeniz gerekebilir. Zamanlama geçici olarak yanlış olabilir ve güven sarsılabilir. Bir olay üzerinde sizin için iyi olandan çok daha uzun süre düşünebilirsiniz. İnatçılığa dikkat edin ancak ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olana kadar bir şeyi kabul etmeyin. Bugün erken saatlerde karmaşık enerjiler olabilirken, gün özellikle düşünme ve iletişim açısından olağanüstü bir kolaylıkla ilerliyor. İlerleyen saatlerdeki enerjiler üretken bir enerjiyi harekete geçiriyor. Özel biriyle yapılan sohbetler yardımcı, cesaretlendirici ve motive edici olabilir. Şu anda güçlü, yetenekli ve sadık arkadaşlar çekiyorsunuz. Bu, fikirleri eyleme geçirme, düşünce ve inançları paylaşma ve iletişim yoluyla ittifakları güçlendirme zamanıdır.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığın gücü seninle. Üst kalitede bir işin onaylanması var bugün. Grup çalışmaları sayesinde iyi bir takım oyuncusu oluyorsun. En kötüsünü bekleme, kendi kendini dolduruşa getirip uykusuz geceler geçirmemelisin. Sezgilerini dinle, sabırlı ol. Denge ve uyumu yakın zamanda bulacaksın, mükemmel zamanlamayla her şey hallolacak.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin bakış açınız daralıyor. Kasvetli ve çekingen düşünceleriniz var. Ayrıntılarla ilgilenmek ve tek-istikrarlı yükümlülükleri yerine getirmek için iyi bir dönemdir. Siz riskten çok korktuğunuz için fırsatları kaçıra bilirsiniz. Neşelenin!

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>