Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, canınızı sıkabilecek bazı durumlar yaşanabilir. İlişkinizdeki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturmaya çalışın. Acele ettiğiniz sürece daha fazla zorlanabilirsiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm sorunların geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli ve kontrollü olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnandığınız konuları savunmak, ispatlamak durumunda kalabilirsiniz. Ama herkesin bu ispata ihtiyacının olmadığını da bilmelisiniz. Kendinizi boş ve gereksiz bir uğraşın içinde hissettiğinizde neyi neden yaptığınızı, bu aşamaya neden geldiğinizi anlamaya çalışın.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcunuhayatında başarılı olacağı bir gün bekliyor. Kararlarınızı titizlikle değerlendirerek ilerlemeniz gereken bir gün. Duygusal konularda ise kendinizi daha açık ifade etmek size iyi gelebilir. İletişim becerilerinizi kullanarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sağlık konularında ise dengeli beslenmeye dikkat etmenizde fayda var.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini yorgun hissediyorsun. İşten birkaç saat erken çıkmak için izin alabilirsin. Eve gidip dinlenmek isteyeceksin. Hamile Oğlak burcuysan, eşinin her konuda sana yardım etmeye çalışması seni çok rahatlatıyor. Böyle bir dönemden geçerken eş seçiminin ne kadar doğru olduğunu tekrar anlıyorsun.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirmek için cesur adımlar atabilir, yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Etkileyici fikirlerle dikkat çekebilir, kariyerinizi ilerletebilirsiniz. Yenilikçimodelleri ve eğitim süreçleriyle ilgili ilerlemeye odaklanabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için fırsatınız olabilir. Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak sizi rahatlatabilir. Çaba gösterdiğiniz konularda değişiklikler olabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda alıcı durumda kalmamız önemli olacak. Çek senet imzalamak, krediye girmek gibi sizden gidecek durumlar için uygun değil.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aileden birisi ile aranda bazı gerginlikler olabilir. Ailevi konular gündemini meşgul edebilir. Bazı sıkıntıları çözmek ve daha yapıcı olmak için kendini biraz zorlaman gerekecek bugün.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün erken saatlerde bardağın yarısını boş görme eğilimi var. Gün, bir durumun sınırlamalarını gözünüze büyütebilir. Kusurları bulmanıza yardımcı olduğu için bu geçici ve yararlı bir süreçtir, ancak cesaret kırıcı olabilir. Düzeltilmesi gereken pratik sorunlara odaklanmak ve iletişim sorunlarına dikkat etmek daha iyidir. Eğilim sorunlar üzerinde durmak olsa da günün ilerleyen saatleri büyük resmi görmenize yardımcı olur. Kişisel veya ev hayatınızla ilgili benzersiz fikirlerinizi uygulamaya koymak için güçlü bir konumdasınız ve iyileştirici bir dokunuşa sahip olabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınızda değişimler olacak ve sizi güçlendirecek.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuk konuları ön plana çıkabilir. Tatil ve eğlence konularıyla ilgilenebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün partnerinizle iyi iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacak ve onların sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 11" R
Ay
Yengeç
23° 26' 36" R
Merkür
Aslan
06° 49' 16" R
Venüs
Yengeç
23° 49' 20" R
Mars
Boğa
20° 00' 41"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 38"
Satürn
Balık
19° 23' 21"
Uranüs
Boğa
25° 58' 08"
Neptün
Balık
29° 55' 38"
Plüton
Kova
01° 15' 23"
Chiron
Koç
23° 21' 42"
Lilith
Terazi
00° 48' 18"
True Node
Koç
10° 37' 55"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>