Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Küçük Sürprizler Yapıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, uzaklaşma yaşanacak. Kendinizi anlam veremediğiniz huzursuzluk içerisinde bulabilirsiniz. Sorunun kaynağına inmek istediğinizde nereden başlayacağınıza karar veremediğiniz için günü çözüm arayarak ancak sonuca ulaşamayarak tamamlayacaksınız. Bazı şeyleri oluruna bırakmak çok daha mantıklı olabilir.

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmaya ihtiyaç duyacaksınız. Çabalarınız, üstünüz olan kişiler tarafından dikkat çekmeye başlıyor. Öne çıkmanızı sağlayacak faaliyetler üzerinde yoğunlaşıyorsunuz. Kendinizi koruma altına almak zorundasınız. Başarısızlıkların size mal olmasına izin vermeyin.

Durumunuzla alakalı konularda tutuk davranmaya başlıyorsunuz. Sorunları çözümlemek isterken alışık olmadığınız şartlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Borç almaya niyetleneceğiniz durumlar olacak. Geri ödemesi zor olmayacak borçlar alabilirsiniz ancak daha fazlasına yeltenmemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınızın zorluğu ya da yoğunluğu sizi bunaltabilir. Bugün yapmanız gereken bir işiniz yoksa vaktinizi bunlara kafa yormakla geçirmeyin. Gün içinde kendinize, sevdiklerinize zaman ayırmak ve hayatınıza katmanız gereken başka gündemler olup olmadığını araştırmak kafanızı toplamanıza yardımcı olacaktır.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, tabii ki! Bugün Oğlak burcu için ilişkilerde daha fazla anlayış ve sabır göstermeniz gerekebilir. İletişimdeki sorunları çözmek ve esnek olmak önemli olacak. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak dinlenmek ve rahatlamak da bugün size iyi gelebilir.İş hayatında ise disiplinli olmalı ve hedeflerinize odaklanmalısınız. Ufak tefek aksilikler sizi yıldırmasın, sabırla ve kararlılıkla hedeflerinize ilerleyin. Sağlık açısından ise düzenli egzersiz yapmak ve beslenmenize dikkat etmek önemli olacak. Enerjinizi dengede tutmak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bayram için çocuklara küçük sürprizler hazırlamak isteyebilirsin. Onları mutlu gördüğün zaman kendini huzurlu hissediyorsun. Boşanma aşamasında olan Oğlak burcuysan, mâl paylaşımı yapmak için eski eşinle görüşmen gerekebilir. Çocuklarının arada kalmaması için elinden geleni yapıyorsun.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yüzleşmeler gündeme gelebilir. Partnerinizin geri dönüşleri, fikirleri duygularınızı anlamlandırmak ve netleştirmek için bir ışık yakabilir. Sezgilerinize güvenerek hata ettiğinizi düşünmek yerine, bu sezgilere nasıl bir psikolojiyle yaklaştığınızı düşünün; kaynak değişirse akış da değişir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tatil olmasına rağmen bugün aileye ya da sorumluluklara yönelik işler dikkat çekebilir. Daha fazla öne çıkabilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar alırken olayların çok yönlü versiyonlarını düşünün ama sezgilerinize de kulak verin. Ancak sesin egodan gelmediğine emin olun.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyler sana göre çok hızlı gelişiyor olabilir. Bazı konulara yetişemediğini düşünebilirsin. Ancak gün içerisinde halledilmesi gereken konulara vakit ayırabilecek ve sorumluluklarını kolaylıkla yerine getirebileceksin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite figürleriyle yaşadığınız hayat sınavınız bu aralar tamamen çığırından çıkmış olabilir. Emir altında çalışamıyorsunuz, istediğiniz pozisyonda da değilsiniz. Şu an için şansınızı fazla zorlamamanız gerekiyor. İşlerin istediğiniz şekilde ilerlemesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 35' 21" R
Ay
İkizler
19° 14' 60" R
Merkür
Aslan
02° 36' 46" R
Venüs
Yengeç
20° 38' 51" R
Mars
Boğa
18° 09' 57"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 40"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 50"
Chiron
Koç
23° 18' 52"
Lilith
Terazi
00° 31' 07"
True Node
Koç
11° 09' 16"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>