Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Soğukkanlısın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Hislerinizi açığa çıkarma noktasında kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun yaşanmayacak olması da sizin adınıza mutluluk verici olabilir. İyileştirme noktasında herhangi bir sorun yaşanmayacak. Karar verme aşamasında da güzel gelişmeler yaşanabilir. Hem partneriniz hem de siz mutluluğa ulaşacaksınız.

Sorumluluklarınızın üstesinden gelmeniz sizin adınıza zorlayıcı olmayacak. Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz şartlara ayak uydurmanız zaman zaman zorlayıcı olabilir ancak siz, şimdiye kadar elde ettiğiniz tecrübeler sayesinde ilerlemeye devam edeceksiniz.

Maddi durumunuzla ilgili her konuda önünüzü daha net görmeye başlıyorsunuz. Şansınız yüksek ve bundan fayda sağlamayı başardığınızda her şey sizin adınıza çok da iyi olacaktır. Ulaşmak istedikleriniz çok uzakta görünüyor olabilir ancak adım atmaya başladığınızda gerçeklerin aslında öyle olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanıştığınız kişilerin hayatınıza bazı katkıları olabilir. Önyargı ya da çekincelerinizin ağır basmayacağı bir gün olmasına dikkat edin. Kadın dostlarınız ya da ailenizdeki kadınların sizin yanınızda olmak istemesini bir şans olarak görmelisiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyer konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı tavırlarınız sayesinde hedeflerinize daha başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Kendinize güvenin ve neler başarabileceğinizi görün. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailendeki erkekler ön plana çıkabilir. Aile içinde otoriter tavırlar sergileyen erkeklerin söyledikleri seni olumlu etkiliyor. Gözyaşlarına hâkim olmakta zorlanabilirsin. Çevrende yaşanan olaylara soğukkanlı yaklaşarak pratik çözümler üretiyorsun. Bu özelliğinle girdiğin çevrelerde çok rahat ön plana çıkıyorsun.

16 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi mutluluğunuz için çaba harcamalısınız, hobilerinize zaman ayırın ve sevdiklerinizle vakit geçirin. Doğayla iç içe olabileceğiniz bir kaçamak planlayın ve hayatınızı dengeleyin. İlişkileriniz ve gelecek planlarınız üzerine odaklanın, kendinize ve ruhunuza iyi gelecek kararlar alın. 

16 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üstünüzde daha fazla sorumluluk ve yük hissediyor olabilirsiniz. Ailevi konularda önemli kararlar ve sonuçlar var.

16 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar her kararın getirisi ve götürüsü olacağını da unutmayın. İstikrarla her gün aynı istekte olmak sizi sonuca götürür. sabırlı olmalısınız.

16 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine güvendiğin konulara öncelik vermek ve sana güzel enerjiler katan aktivitelere vakit ayırmak senin için daha önemli olacak. Gün içerisinde enerjinin düşmesini engellemek için ilgi alanlarına önem vermen gerekebilir.

16 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün romantik yaşamınızı veya yaratıcı dünyanızı canlandırıyor, genel olarak kendinize oldukça güveniyorsunuz ve iddialısınız. Enerjiksiniz, değişiklik yapmaya hazırsınız ve kendinizi ortaya koymaya isteklisiniz. Şimdi en büyük tuzaklar sabırsızlık ve duyarsızlıktır ve en iyi sonuçları elde etmek için bunları kontrol etmeyi hedeflemelisiniz. Nitekim bugün, keyif alma konusunda güçlü ihtiyaçlar ve pratik düzeyde üretken olma konusunda eşit derecede zorlayıcı arzular nedeniyle kararsız olabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda standartlarınızı yükseltmek için verdiğiniz mücadele size kendinize ayıracak bir zaman bırakmasa da kendinizi bu şekilde daha fazla güvende hissediyorsunuz. Bunun yanlış bir bakış açısı olduğunu fark edin. Biraz rahatlayın. Ekonomik konuları hırsa dönüştürmek size faydadan çok zarar veriyor.

16 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

16 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir ve çalışma hayatınızda şanslı gelişmeler olabilir. İletişime ve seyahatlerde dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle çekişme içine girebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız, karşı tarafın farklı düşünceleri nedeniyle, sizi yanlış sonuçlara götürebilir. Onu ikna etmek yerine maddi anlamda kendi koşularınızı düzeltme yolunu seçmelisiniz.

16 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 35' 21" R
Ay
İkizler
19° 14' 60" R
Merkür
Aslan
02° 36' 46" R
Venüs
Yengeç
20° 38' 51" R
Mars
Boğa
18° 09' 57"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 40"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 50"
Chiron
Koç
23° 18' 52"
Lilith
Terazi
00° 31' 07"
True Node
Koç
11° 09' 16"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>