Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çekingensin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Sakin kalmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Başarıya ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde derinlemesine bir keşif ve iyileşme sürecindesiniz. Hem duygusal hem de işbirliği anlamında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz, samimi ilişkilere odaklanarak bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeniz mümkün olacaktır.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kariyer vehayatınızda odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Sorumluluklarınızın farkında olarak, disiplinli ve kararlı adımlar atmaya devam etmeniz başarı şansınızı artırabilir. İşlerinizde detaylara dikkat etmek ve planlı hareket etmek önemli olacak. Aynı zamanda sakin ve sabırlı olmayı unutmayın, olgun bir şekilde iletişim kurmak her türlü sorunu çözmenize yardımcı olacaktır. Kişisel gelişiminize de zaman ayırmanız iyi gelebilir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda Venüs ve Merkür hareket ediyor. Mevcut kredi borçlarını kapatmak için ailenden borç istemen gerekebilir. Borçlarını kapatıp önüne bakmak istiyorsun. Yeni işe başlayan Oğlak burcuysan, işinde kendini göstermekte zorlanabilirsin. Fikirlerini daha açıkça bir şekilde dile getirmen gerekiyor.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik açıdan yorgunluğunuzu atmak için bazı keyfi harcamalarınız olabilir. Kendinizi ve imkanlarınızı gereksiz bir zorlamanın ya da iddianın ortasında bırakmak iyi bir fikir değildir. Bu isteğin bir duyguyu ya da endişeyi bastırmaktan kaynaklanmadığına emin olmalısınız.  

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak size ilham getirebilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Koşullar sıkışık da olsa,hayatında alacağınız desteklerle sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar arkadaşlarınızın dert ortağı olacağınız bugünlerde sabırlı ve sevecen tavrınız ile dikkat çekebilirsiniz. Çevrenizde aranan kişi olacaksınız.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer ve başarılar konusunda karşına daha farklı fırsatlar çıkabilir. Ancak hemen hayallere dalıp eline geçecek paraları hesaplamadan önce bu işin gerçekliğini araştırman gerekecek. İş ve kariyer konularında hemen sonuca atlamamalısın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugüne dair beklentiler biraz yanlış olabilir. Hedefleriniz veya vizyonlarınız geçici olarak bulanıklaşabilir. Sonuç olarak, rekabetçi olmayan ve iddiasız aktiviteler bugün sizin için daha iyi. Kendinizi güvenli ve pürüzsüz bir şekilde tam olarak ifade edemiyormuşsunuz gibi ve biraz uyumsuz hissedebilirsiniz. Somut kararlar almak yerine ayarlamalar ve iyileştirmeler yapmak için daha iyi bir gün. Sonuçlara varmak için zaman ayırın. Aslında zaman, bir teoriyi veya algıyı test etmek için en iyi araçlardan biri olabilir, çünkü zaman geçtikçe mantık devreye girer. Bugün duygusal olarak daha savunmasız olduğunuzu ve algılarınızın daha çok hüsnükuruntu tarafından yönlendirilebileceğini düşünün. gerçeğin farkına varın ve seçimlerinizi buna göre yapın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak çocuklar, aşk veya ailenizle ilgili konularda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeniolanaklarına imkan tanıyorsunuz. Bugün, bazı konularda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 35' 21" R
Ay
İkizler
19° 14' 60" R
Merkür
Aslan
02° 36' 46" R
Venüs
Yengeç
20° 38' 51" R
Mars
Boğa
18° 09' 57"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 40"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 50"
Chiron
Koç
23° 18' 52"
Lilith
Terazi
00° 31' 07"
True Node
Koç
11° 09' 16"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>