Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatını Şekillendiriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Çekiciliğiniz üstünüzde olabilir. Hoş yaklaşımlarınız, birlikteliğiniz yoksa yeni yakınlaşmalar içerisine girmenizi sağlayabilir. Duygusal açıdan kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir gün. Birlikteliği olanlar, gün içerisinde gereksiz tepkiler ortaya koymaktan kaçınmalı. Aksi halde, olumlu geçebilecek gün içerisinde olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Mesleki açıdan ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımlar kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayabilir. Bakış açınız değişiklik gösterdiği sürece gelişmeleri daha net görebilme şansınız oluyor. Her açıdan ilginç olabilecek bir gün ve kendinizi her türlü duruma da hazırlamalısınız.

Parasal konularda rahat enerjiler almaya başlıyorsunuz. Kolay para harcamaya meyilli olabileceğiniz bir gün. Hiç düşünmeden isteklerinize yöneleceksiniz. Kendinizi mutlu hissedebileceğiniz bir gün olsa da sorun ve sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Biraz dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkileri bitirmek, işleri sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu kararı nasıl bir psikolojiyle verdiğinizi iyi belirlemelisiniz. Planladığınız, düşündüğünüz ve netlik kazandırdığınız bir durum değilse geçici dürtülerle kalıcı sorunlar oluşturmamaya dikkat edin.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burcu olarak,alanında başarılı adımlar atabilirsiniz. Mesleki konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda, sabırlı ve disiplinli bir tutumunuzla kişisel hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Bugün, çevrenizdeki insanlara destek olmak vebirlikleri geliştirmek için uygun bir gün olabilir. Sağlık konularında dikkatli olmak ve dinlenmeye zaman ayırmak da bugün önem taşıyor.

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine göre doğru mesleği seçmediğini düşünmeye başlayabilirsin. Kendini geliştireceğin farklı alanlar araştırmaya başlayacaksın. Çevrendekileri eşleştirirken bazen dozu kaçırıyor olabilirsin. Bu konuda kendini törpülemek isteyeceksin. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, sevgilinin dış görünüşünde yaptığı değişiklikler hoşuna gidiyor.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun çalışma programlarınız arasında kendinize dinlenmek ve rahatlamak için zaman ayırın. Finansal konularda endişeleriniz varsa, bir mali danışmandan veya finansal planlama uzmanından yardım almaktan çekinmeyin. Kıyaslamaya girmeyin; herkesin yolu ve yürüme şekli farkldır. Siz kendi yolunuza ve adımlarınıza bakmalısınız.

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek beklentilerinizle ilgili hevesli koşullar söz konusu. Kendiniz için yeni koşullar yaratabilirsiniz. Gruplar içindeki yeriniz önem kazanıyor. Arkadaşlarınızla buluşmak için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kabullenici olabilirsiniz. Tamamlanmakta olan işleriniz var.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve aşk konularını birbirine karıştırıp biraz etikten çıkabilirsiniz. Bu yüzden düşünmek için her zamankinden çok zaman ayırmak size iyi gelecektir.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkat konuları senin için önemli olacak. Ufak detayların önemini daha çok görebileceksin. Etrafında olan bitenler hakkında adım atmadan önce bu detayları incelemek isteyebilirsin bugün.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün ilişkilerinizi canlandırıyor. Birisine karşı duygularınızı iletmek için iyi bir gün olabilir. Örneğin bir partnerle veya yakın bir arkadaşınızla anlaşma veya işbirliği içinde bir araya gelmek için uygun bir konumdasınız. Bugün başkalarını etkileyebilirsiniz ve birisinin sizi de heyecanlandırması muhtemeldir! Başkalarının söylediklerine benzersiz bir şekilde açıksınız ve onların ne düşündüklerine kulak veriyorsunuz. Nazik ve kabul edicisiniz, başkaları da bu iyiliğin karşılığını veriyor. Yakın ilişkilerde güçlü bir konumdasınız ve bir anlaşma imzalıyor veya adil bir sonuca varıyor olabilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkiler açısından gergin bir gün olabilir sevgili oğlaklar. Özel hayatınız ve işiniz arasında kalıp gelgitler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın. Ailenizi ihmal etmeyin. Özel yaşamınıza vakit ayırın. İnsanlara değerli hissettirdiğinizde beklediğiniz anlayışı görebileceksiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilir ve partnerinizle birlikte harekete geçebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken direk bir anlatım şeklini seçiyor olmanız, bazen sizi anlaşılmaz yapıyor. Karşınızdaki kişi sizin dürüstlük kavramınızı yanlış anlayabilir ve size tepki verebilir. Bugün, politik olmaya çalışmalısınız.

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 34' 09" R
Ay
İkizler
18° 58' 05" R
Merkür
Aslan
02° 34' 40" R
Venüs
Yengeç
20° 37' 18" R
Mars
Boğa
18° 09' 03"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 24"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 23"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 52"
Chiron
Koç
23° 18' 50"
Lilith
Terazi
00° 30' 59"
True Node
Koç
11° 09' 29"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>