Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerginsin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Birlikte olduğunuz kişinin sizinle birlikte adım atmasını arzu edeceksiniz. Tahminlerde bulunmaya hevesli olduğunuz bugün içerisinde ilişkiniz açısından sorun teşkil edebilecek adımlar atmamaya çalışmalısınız. Aklınızda yer eden herhangi bir olumsuz düşünce varsa bunu öncelikli olarak birlikte olduğunuz kişiyle paylaşmaya çalışmalısınız.

Mesleki anlamda yeni girişimlerde bulunmaya heveslisiniz. İçsel dürtüleriniz, beklenmedik adımlar atmanıza neden olabilir. Gün içerisinde işbirliği yaptığınız kişilere karşı da iyimser bakış açısıyla yaklaşmaya çalışın. Aksi halde, yaşanabilecek ufak bir tartışma her şeyin karmaşık olmasına neden olabilir.

Finansal konularda kendinizi frenlemeniz gerekebilir. Elinizde olmayan nedenleri de gözünüzde çok fazla büyütmemelisiniz. Yoktan yere sorunlar ve sıkıntılar içerisine girdiğiniz sürece ileriye yönelik adımlar atmakta başarılı olamayacaksınız. Maddi açıdan tutumlu olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden edindiğiniz olumlu ve olumsuz tecrübeler, ne beklediğiniz ve ne istediğiniz konusunda size yardımcı olabilir. Alma verme dengesini düşünebilir, yardım faaliyetleriyle ilgilenebilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi disipline etmeli ve planlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Sorumluluklarınızın farkında olun ve gereken adımları atmaktan çekinmeyin. Zorluklarla karşılaşabilirsiniz ancak sabırlı ve kararlı bir şekilde hareket ederseniz başarılı olabilirsiniz. İlham almak için çevrenizdeki insanlardan destek almayı unutmayın.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı seyahatlerin aratabilir. Hayatın yoğun tempoda akıp giderken kendini ve sevdiklerini ihmal etmek istemeyeceksin. İlişkisi olan Oğlak burcuysan, partnerinle yaşayacağınız bir olayda soğukkanlılığını korumakta zorlanabilirsin. Partnerinle ufak çaplı gerginlikler gündeme gelebilir.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim almak, yeterlilik edinmek ve daha nitelikli bir şekilde ilerlemek istediğiniz alanlar olabilir. Bugün kendinize bu anlamda yeni bir plan oluşturabilirsiniz. Sizi bir şeylere ikna etmeye çalışan bir sisteme bilgiyle, mantıkla karşılık vermeniz ruhsal ve kişisel açıdan ilerlemenizin önünü açacaktır. 

19 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dikkatsizlikten dolayı bugün bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu durum karşısında daha anlayışlı olun. Öğle saatlerinde kısa yolculuklarda dikkatsizlik yaşabilir. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışın. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek ve daha iyiye götürmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hobileriniz ya da sevdiğiniz konularda araştırmalar yapmaya daha da hevesli oldunuz. Bu da kaçınılmaz olarak özgüveninizi yükseltecektir.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalbinizle yaptığınız her şeyin size geri döneceğini bilirseniz insanlara ve olaylara olan yaklaşımınız tümüyle değişebilir. Bugün hatalarınızı fark edip iyi yanlarınızı daha çok ortaya çıkarmalısınız. En önemli işinizin hayatınızı canlı tutmak olduğunu unutmayın.

19 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün ilişkiler güzel bir ivme kazanıyor. Hayatınızdaki bu yeni etki birçok düzeyde uyum sağlamanıza yardımcı olur. Yeni ilişkileri hayatınıza çekmek ve var olanları geliştirmek için iyi bir dönemdesiniz. Tavrınız açık, makul ve başkalarının ihtiyaçlarına saygılıdır; bu nitelikler başkalarına çekici gelir. İnsanlar kafa karıştırıcı veya karışık sinyaller verebilir ancak işlerin geçici olarak uyumsuz olduğunu kabul etmek ve hemen sonuca varmaktan kaçınmak daha iyidir. Gün ilerledikçe, bazı şeyleri fazla düşünme eğilimini bir kenara bırakmak daha kolaydır. Üretken olma arzunuz sizi ele geçirir!

19 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluklarınız siz ‘hayır’ demeyi bilmedikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Önceliklerinizi belirleyin, size ait olmayan ne varsa eleyin. Radikal kararlar almalı ve bu kararları istikrarlı bir şekilde uygulamalısınız.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak aşk, tatil ve çocuklarla ilgili ani sürprizler olabilir. Gününüz harika geçsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama içindesiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 35' 21" R
Ay
İkizler
19° 14' 60" R
Merkür
Aslan
02° 36' 46" R
Venüs
Yengeç
20° 38' 51" R
Mars
Boğa
18° 09' 57"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 40"
Satürn
Balık
19° 24' 47"
Uranüs
Boğa
25° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 50"
Chiron
Koç
23° 18' 52"
Lilith
Terazi
00° 31' 07"
True Node
Koç
11° 09' 16"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>