Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mesafelisin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha iyi hissedeceksiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gerekiyor. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak ufak tefek değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Olumsuzluklar sizi çok fazla zorluyor olsa da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları daha mantıklı değerlendirme altına almalısınız. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dinlenme alanları ve rutinler oluşturmak için uygun bir dönemdesiniz. Kişisel gelişiminize yatırım yapabilir, seyahat ve eğitim gibi fırsatları değerlendirebilirsiniz. Devletle ilgili işler ve yurtdışı planlarınızda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcu için iletişim ve ilişkiler ön planda olabilir. Kendini ifade etmek konusunda daha cesur olabilirsin ve içindeki duyguları daha açık bir şekilde ifade edebilirsin. Aynı zamanda bugün başkalarıyla olan ilişkilerinde daha sabırlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalısın. Duygusal dengeyi sağlamak için içsel huzuru ve dinginliği bulman gerekebilir. Bugün, duygusal konularda dengeli olmaya özen göstermekte fayda var.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararlarda ailenin seni desteklemesi moralini yükletiyor. Hayatının seni sınadığını düşünebilirsin. Kafanı dinlemek için bir süre hiçbir şeyle uğraşmak istemeyeceksin. Dinlemek istiyorsun. Bazı arkadaşların seni egolu olarak görebilir. Bu kişilerle arana biraz mesafe koymak isteyebilirsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni dinlenme alanları ve rutinler oluşturmak için uygun bir dönemdesiniz. Kişisel gelişiminize yatırım yapabilir, seyahat ve eğitim gibi fırsatları değerlendirebilirsiniz. Devletle ilgili işler ve yurtdışı planlarınızda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşılaştığınız kişiler sizi zorlayabilir. Ani tepkilerden kaçının. Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizdeki değişken koşullar sizi zorlayabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve yapabilirliklerinizi kanıtlamaya çalışma odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizle olan iletişiminizden dilediğiniz gibi yarar sağlayacaksınız. Kişisel olarak ön planda olma arzunuz ve isteğiniz var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Sizi her açıdan memnun edecek sonuçlar da alabilirsiniz. Dengeleri zorlamaktan kaçınmanız gereken bir gün.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakında işlerinizde ve projelerinizde ilerleme kaydedeceksiniz Sevgili Oğlak. Para ve zaman paylaşımı gibi konularda daha net adımlar atabileceksiniz. Nitekim bugün, iletişimlerde ve planlarda bazı kafa karışıklıkları yaşanabilir. Özellikle maddi konularda beklentilerinizi düşük tutmanız faydalı olacaktır. Bir rüyanın gerçekleşemeyecek kadar uzak göründüğünü fark edebilirsiniz ve bu durum sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu geçici moral bozukluğu, daha sonra daha gerçekçi hedefler belirlemenize yardımcı olabilir. Şu anda, yanıltıcı olabilecek duygulara dayanarak büyük kararlar almaktan kaçının ve bildiklerinizin gerçekliğini kontrol etmeye özen gösterin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileriniz bu aralar biraz çatışmalı olabilir. Güven vermeyen kişilerden uzak dursanız iyi ederseniz. Sorumluluklarınızdan bir süre uzaklaşmanız ve kendinizi dinlemeniz gerekiyor. Hem kariyer hayatınız hem de ailenizle alakalı konularda yeni kararlar almanız şart.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ilişkileriniz ve aileniz ön planda olabilir. Tatil, eğlence, aşk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Bir haber, bir cevap ya da bir para bekliyorsanız artıksadece beklemekle hallolmayacak, ısrarla peşine düşün. Hiçbir aksilikle karşılaşmayacaksınız. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>