Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüm Odaklısın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dikaktinizi çekebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulama konusunda biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Farklılıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçının.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kararlı ve aktif olmalısınız. Kişisel girişimlerinize yön vermekte zorlanmayacaksınız. Dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konulara odaklanabilirsiniz. Gelirlerinizi ve harcamalarınızı gözden geçirmek, bütçe planlaması yapmak için uygun bir gün olabilir. Kendi kazanımlarınıza odaklanarak başkalarına olan bağımlılığınızı azaltabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün diğer insanlarla etkileşimde bulunmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak içsel bir huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Duygularınızı daha derinlemesine anlamak ve anlamlandırmak için zaman ayırmak size iyi gelebilir. Ayrıca bugün sorumluluklarınızı titizlikle yerine getirmeye özen göstermelisiniz. İş hayatında sabırlı ve kararlı bir tutum sergilemek, uzun vadede başarıyı getirebilir. Bu dönemde kendinize ve hedeflerinize odaklanarak ilerlemeniz mümkün olacaktır.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşi olan Oğlak burcuysan, kardeşinin maddi konularda desteğe ihtiyacı olduğunu öğrenebilirsin. Bu konuyu ailen öğrenmeden çözmeye çalışacaksın. Bugün evde vakit geçirmek isteyeceksin. Yakın dostların ile uzun zamandır planladığınız ev buluşmasını gerçekleştirebilirsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi halinizde ya da gerçekten sevip güvendiğiniz kişilerle olmak size iyi gelebilir. İlişkilerinizde daha romantik ve anlayışlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştırıcı durumlar, zaman alan işler gündeme gelebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş konulara takılı kalmak ve olayların kötü versiyonlarını gözünüzün önünde canlandırmak bugün vazgeçemediğiniz huyunuz olabilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey daha zorlayıcı olsa da üstesinden gelme şansınız var. Süreç içerisinde kendinize güvenmeniz gerekiyor. Aksi halde her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız ona göre hareket etmelisiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda ve kişisel projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi daha özgüvenli ve motive hissedebilirsiniz. Özellikle liderlik niteliklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kariyer hedeflerinize odaklanabilir ve bu alanda başarı elde edebilirsiniz. İnsanlar sizi profesyonel yaşamda daha fazla takdir edebilir ve çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Bu dönemde, önemli bağlantılar kurabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda, kişisel gelişiminize de odaklanarak kendinizi daha iyi bir konuma getirebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ekonomik anlamda inişli çıkışlı bir gün olabilir. Sağlıklı kararlar verebilmek için zihnen sakinleşmeniz gerekiyor. Sorumlulukların altından kalkmanız zormuş gibi görünse de sabırlı olursanız çözüm bulabileceksiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sağlık, finans, özel hayatınızda ani gelişmeler olabilir ancak ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde özgür olduğunuzu hissetmek, sizin için önem taşıyor. İçe kapanma eğiliminde olacağınız bugün, kendinizi özgür hissettiğiniz sürece, sorunlara rahatlıkla çözüm üretebilirsiniz. İş açısından şanslı bir dönem. Bir süredir var olan ufak tefek sorunların da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Dikkat, ölçüyü kaçırdığınız taktirde hoş olmayan durumlarla da karşılaşmanız mümkün. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>