Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kıskanılıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, atmak istediğiniz adımları atma konusunda daha kararlı davranacaksınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Olumsuzlukları geride bırakabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlar ortaya koymak isteyeceksiniz ancak bunun da suistimal edilme ihtimali var. Daha anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir gün.

Parasal koşullar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. İstediklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız ancak yine de gereğinden fazla harcama yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrollü cesaret ve mantıkla ilerlemek olumlu geri dönüşler getirebilir, alma verme dengesinin önemini öğrenebilirsiniz. Gelirlerinizle ödemelerinizi tamamlayabilir, sağlığınıza odaklanabilir ve ekile yatırımlar konusunda şansınızı artırabilirsiniz. Kayıplara odaklanmamak en iyi yatırımdır.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmak ve yoğun bir şekilde çalışmak için fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Kararlı ve disiplinli bir yaklaşımla işlerinizi planlayarak ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda, duygusal konularda da daha sabırlı ve sakin olmanız gerekebilir. Özel hayatınızda sorumluluklarınızı yerine getirirken, sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşların yöneticilerinle aranda olan ilişkiyi kıskanabilirler. Çevrendekilerin tutumunu ne olursa olsun işini en iyi şekilde yapmak isteyeceksin. Aile içinde sorunlarla yakında ilgilenmeye başlıyorsun. Artık gece yatarken kafanı yastığa daha rahat koyma niyetindesin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi yenilemek, yeni bir düzen kurmak, taşınmak isteyebilirsiniz. Ailenizle aynı fikirde olmak süreci kolaylaştıracaktır. Farklı görüşlere açık olun ve ortak kararlar almaya odaklanın.   

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. Kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Bugün sakin geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak gerçekçi olmaktan uzak bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda ciddi kararlar almak ve bu konuda eyleme geçmek için bugün harika bir gün. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün alacağınız kararların sorumluluklarınızı arttıracağını bilin. Özel hayatınıza bu kadar ihmal etmeyin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizi yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçsel olarak sizi huzursuz eden her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Enerjinizdeki yoğunluğun farkına vardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünhayatınızda önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir, kariyerinizde ilerleme kaydetmek için uygun bir zamandasınız. Üzerinde çalıştığınız projelere daha fazla enerji ve sevgi katmak, işinizde büyük bir tatmin ve başarı elde etmenizi sağlayabilir. Bir projeyi yeniden ele almak ve onu geliştirmek için yeni yollar aramak, size uzun vadede büyük faydalar sağlayabilir. Yaptığınız işe olan tutkunuz, nihai sonuçlara da yansıyacak ve size profesyonel anlamda yeni kapılar açacaktır. Ayrıca, hayatınızı daha iyi bir düzene sokmak veya yeni bir beceri edinmek için de motive olabilirsiniz. Bu süreçte, sabırlı ve kararlı olmak, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, özel hayatınız ve kariyer yaşamınız arasında denge kurmanız gerekiyor. İhmal ettiğiniz ne varsa ileride problem olarak karşınıza çıkabilir. İlişkilerinizdeki problemleri çözmek istiyorsanız hayatınıza bir denge getirmeniz ve kendinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün huzursuz ve güvende hissedemeyebilirsiniz ayrıca finansal konularda dikkatli olmanız önerilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz ilgili davranın. Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Gelir durumunuz rahat, rahat harcamanıza olanak sağlıyor. Son günlerde uyku düzeniniz ve beslenmeniz bozuldu. Hayatınıza biraz daha disiplin getirin.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>