Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüm Odaklısın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade etmekte zorlanmayacaksınız. İlişkinizden yana ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Daha anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Daha kontrollü olmalı ve elinizden gelene odaklanmalısınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir gün.

Parasal koşullara uygunluk göstermeye çalışın. Gelir ve gider arasında ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki insanla ilgili görüşlerinizden emin olamayabilirsiniz. Yaşantınıza dahil olan konuların işe yararlığı, mutlu edip etmediği konusunu masaya yatırabilirsiniz. İkili ilişkileri görüşmek, sorunlara çözüm bulmak adına iyi bir gün olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundaki kişiler içinkonularına odaklanmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve hedeflerinize odaklanmak önemli olacaktır. Ayrıca, sağlık ve günlük rutinlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Dengeli ve düzenli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır tatil planları yapan Oğlak burcuysan, karşına çıkan sorunlara tek tek çözüm üretiyorsun. Kimsenin seni huzursuz etmesine izin vermeyeceksin. Manevi değeri çok yüksek olan bir eşyanı seni çok üzüyor. Artık özel eşyalarını daha titiz ve dikkatli bir şekilde koruyacaksın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve öğrenme konularında derinlemesine bir anlayış geliştirebilirsiniz. Öğrenme araçlarınızı ve yöntemlerinizi güncellemenizde fayda var. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle olan ilişkilerde anlamlı ve dürüst konuşmalar yapabilirsiniz. 

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Farkında olmadığınızı düşündüğünüz olaylara karşı uyanık olun.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha realistik kararlar alabilirsiniz. Partnerinizi potansiyeli dışına çıkmaya zorlamak yerine olduğu gibi kabul edebilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize olan güveninizi üst seviyelere çıkartacak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü soruna ve sıkıntıya hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Canınızı sıkabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sabırlı olmayı başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, geçmiş meseleler ve görevler bugün tekrar tekrar gündeme getirilebilir veya yeniden dolaşıma sokulabilirken, ilham almak için harika bir ruh halindesiniz. Maceracı ruhunuz kendini hayal gücünüzde, isteklerinizde ve hayallerinizde gösterebilir. Rutininize bir mola vermek veya son endişelerinizden, kaygılarınızdan ve yoğunluğunuzdan biraz uzaklaşmak sizin için iyi olacaktır. Bugünün hissettirdikleri veya arzuları uzun süreli olmayabilir ancak ilginç keşiflere ve fikirlere yol açabilir. Yaratıcılığınız çiçek açıyor!

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda özellikle aile gibi gördüğünüz insanlarla ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. Çözümsüz kalan konular biraz akışta kalmayı bekliyor. Acele etmeyin. Zamansız çözüm arayışınız sorunlara sorun ekleyebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ve maddi kaynaklarınızla ilgili yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor ve olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>