Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Finansal Konulara Dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Duygularınızı ifade etme noktasında daha dengeli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gitme başlayacak.

Mesleki olarak ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzluklar üzerinde daha net çözümler üretmeniz gerekiyor. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konulara ve kişisel bütçenize odaklanabilirsiniz. Finansal planlamalar yapmak veya tasarruflarınızı gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Bu planlarla gündelik akışınızı, harcamalarınızı ve beklentilerinizi daha doğru yönetebilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz ancak akılcı ve disiplinli yaklaşımınız sayesinde gereken kararları alabilirsiniz. İş hayatında yoğun bir gün olabilir, belirlediğiniz hedeflere odaklanarak başarılı olabilirsiniz. Sağlık açısından kendinize dikkat etmenizde fayda var, düzenli egzersiz yapmak size iyi gelebilir. Özel hayatınızda da iletişimde olduğunuz kişilere karşı anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret edin.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kendini kötü hissetmen bazı borçlarını ödemesini yapamamana sebep olabilir. Finansal kaynaklarını kontrol altında tutmalısın. Harcamalarını yaparken daha dikkatli olmaya başlayacaksın. Geleceğe yönelik planlarını artık somut olarak gerçekleştirmek istiyorsun.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerin duygularını anlayabilirsiniz. Ne düşündüğünüz, ne yapacağınız konusunda net bir fikriniz yoksa herhangi bir açıklama yapmamalısınız. Trafikte ve yazışmalarda dalgınlığın sizi zora sokmasına müsaade etmeyin.

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bugün değişen koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları programlamak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki artışlar keyfinizi kaçırabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal çevre hususunda yapıcı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Var olan arkadaşlarınız da sizden çok ilgi bekleyebilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birbirinden farklı enerjiler alıyorsunuz ve bu da kafanızın karışmasına neden olabilir. Enerjinizdeki akıştan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Davranışlarınız konusunda da tedbirli olun.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün olası yanlış anlaşılmalardan ders çıkarma isteği içinde olabilirsiniz. Büyük resme odaklanmak, küçük sorunları geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Günün enerjileri, yeni bakış açıları geliştirmek ve olasılıklara açık olmak için size destek veriyor. Şimdi kendinizi biraz zorlayarak yeni deneyimlere açılma eğilimindesiniz. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek ve karşılıklı fayda sağlayan bağlantılar kurmak için uygun bir dönemdesiniz. Empati yeteneğiniz gelişmiş bir durumda ve siz ne kadar hoşgörüyle yaklaşırsanız o kadar hoşgörüyle bir karşılık alıyorsunuz.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düzeninizin değişmek zorunda kalacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili oğlaklar. Değişimlere uyum sağlamaktan başka çareniz yok gibi görünüyor. Hayatla inatlaşmayı bırakmalısınız. Bazı değişimler kaçınılmaz, kabullenmeniz gerekiyor.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, sağlık, özel hayatınızda beklenmedik sorunlar sağlığınızı etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi bildiğiniz halde, aynı hataları yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Hedefleriniz konusunda sır vermek istemediğiniz ve duygularınızı gizleme ihtiyacı içinde olacağınız bir gün.

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>