Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sağlığına Önem Veriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın kendinizi daha heyecanlı ve tutkulu hissetmeye başlayacaksınız. Olumsuzlukları yavaş yavaş ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak daha rahat adımlar atabilirsiniz. Başarıya ulaşma konusunda pek sorun yaşanmayacak. Her türlü problemi çözüme kavuşturma şansınız var.

Maddiyatla ilgili konularda daha kontrollü olmaya çalışın. Olumsuzlukları çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar ve ilişkileriniz önemlidir, sorularınızı açığa çıkararak çözümler bulabilirsiniz. Bitişler de başlangıçlar kadar önemlidir, olanı görmezden gelmek zaman kaybına sebep olabilir. İş ilişkilerinizi güçlendirin, güvenilir bir imaj oluşturun ve destekleyici kişilerle birlikte hareket edin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün,yaşamınızda hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Sabırlı ve disiplinli bir şekilde çalışarak, projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Maddi konularda ise dikkatli olmanız gerekebilir, gereksiz harcamalardan kaçınmak önemli olabilir. İlişkilerinizde sadık ve ciddi bir tutum sergilemeniz, sevdiklerinizi güvende ve mutlu hissettirebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, karşıt burcunda hareket ediyor. Arkadaş ortamında sakin tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Arkadaşlarınla ortak fikriniz olmayan konularda tartışmak istemiyorsun. Gün içerisinde tükettiğin sağlıksız besinler yüzünden mide problemleri yaşayabilirsin. Dengeli beslenmeye özen göstereceksin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnandığınız konuları savunmak, ispatlamak durumunda kalabilirsiniz. Ama herkesin bu ispata ihtiyacının olmadığını da bilmelisiniz. Kendinizi boş ve gereksiz bir uğraşın içinde hissettiğinizde neyi neden yaptığınızı, bu aşamaya neden geldiğinizi anlamaya çalışın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi akışa bırakmaya gayret edin. Kimi zaman tam olarak göremediğiniz durumlar yüzünden belirsizlik yaşayabilirsiniz. Bu durumlar yabancılarla ya da eğitimle de ilgili olabilir. Aynı zamanda kendi iç dünyanıza dönmeniz yeni farkındalıklar yaratacak. Olayları ve kişileri kendi akışı içinde görmeye bakın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla ilgili sorumluluklarınızı bir arada ilerletmeniz ve aynı anda bir çok şey yapmanız gerekebilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında ters gittiğini düşündüğün konular yüzünden kendini fazla üzmemelisin. Bir şeyleri düzeltmek için çaba göstermek seni gereğinden fazla yorabilir. Bazı şeyleri oluruna bırakman gerekecek bugün.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ritminizi buluyorsunuz. İlgi alanlarınız değişiyor veya belirli konulara ve çalışmalara daha derin bir bağlılık buluyorsunuz. Mesleki uğraşlarınızın yanı sıra, yakınınızdaki biriyle daha derin, daha anlamlı konuşmaların önemini de anlıyorsunuz. Bu dönem, özellikle öğrenme ve iletişim alanlarında, hedeflerinize ve hayallerinize olan güveninizin artmasına neden olabilir. İlişkilerinizde daha fazla şefkat ve hoşgörü gelişebilir. En derin arzularınızı ve hayallerinizi nasıl tezahür ettireceğinize dair fikirlerle dolup taşmanız muhtemeldir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki arada bir derede kalmışlığınız bugün sabrınızı fazlasıyla zorlayabilir. İçinizdeki gerilimi atmak için sorumluluklarınızdan kısa bir süre bile olsa uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Özel hayatınıza zaman ayırın. Bakış açınızı değiştirin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve felsefi konular ruhunuzu besleyebilir. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyorsunuz. Güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaksınız. Çabuk bıkma huyunuz sorun yaratabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 35' 45" R
Ay
İkizler
19° 20' 38" R
Merkür
Aslan
02° 37' 28" R
Venüs
Yengeç
20° 39' 21" R
Mars
Boğa
18° 10' 15"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 45"
Satürn
Balık
19° 24' 46"
Uranüs
Boğa
25° 51' 28"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 50"
Chiron
Koç
23° 18' 52"
Lilith
Terazi
00° 31' 10"
True Node
Koç
11° 09' 11"
Son Güncelleme : 04/07/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>