Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Uyarıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırlara uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Adım atma noktasında daha sabırlı olmanız gerekiyor. Daha net ifadeler ortaya koymanız gerekmekte.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş temponuzu yüksek tutmak için gösterdiğiniz özveriyi bireysel alanlarınızda da göstermelisiniz. Profesyonel yaşamın dışında kalan uğraşlarınız ve hayallerinizin olması, hayatın dengesini yakalamanız konusunda sizi destekleyebilir. Bugün bulunduğunuzda kendinizi rahatlamış ve hafiflemiş hissettiğiniz yerlerde olmak size bu konuda ilham verebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Oğlak burcundaki için bugün, önemli kararlar alabilirsin. Zihinsel olarak oldukça aktif olacak ve girişimlerde bulunmak için enerjik hissedeceksin. Bugün,konularında odaklanman gereken detaylar olabilir, bu yüzden dikkatli olman ve detayları gözden kaçırmamaya özen göstermen önemli olacak. Aynı zamanda, duygusal anlamda da dengede olmaya çalışmalısın, çünkü bugün yakın ilişkilerinde hassas olabilirsin. Enerjini doğru yönlendirdiğinde başarılı olabileceğin bir gün seni bekliyor. Unutma, kendine güvenmek ve doğru adımlarla ilerlemek her zaman önemli! Umarım günün harika geçer.

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticilik yapan bir Oğlak burcuysan, ekip arkadaşlarının işini aksatması senin sorumluluğunu arttırıyor. Onları nazik bir dille uyarmak isteyeceksin. Herkesin kendi sorumluluğunu almasını bekliyorsun. Arkadaşından duyacağın birtakım bilgiler kafanın karışmasına neden olabilir. Sakin kalmanda fayda var.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal olarak kendinizi yüksekte tutmak isteyebilir, yanınızdaki insanları da buraya taşımak gayretine girebilirsiniz. Kendisini olduğu yerden çıkarmak istemeyen kişiler için efor harcamamalısınız. Şairin dediği gibi, "Elinizden geleni yaptıktan sonra, sıra ayağınıza geleni yapmakta: gitmek gibi mesela."

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli uğraşlarda bulunabilirsiniz. Öte yandan işe dair konularda yorucu bir yoğunluk olabilir. İşten gelen paralarla ilgili bazı gelişmeler gözüküyor. Bu alanda sabır ve çaba göstermeniz gereken koşullar içinde olacaksınız. Elinizdeki işleri tamamlamaya bakın.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansın sizden yana olduğu günlerdesiniz. Beklediğiniz bazı haberler beklediğinizden de erken ulaşabilir bu da şanslı ve keyifli hissetmenize neden olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken mevzular, sevdiğin kişi veya kişilerle vakit geçirmene engel olabilir. Halletmen gereken sorumluluklar vaktinin çoğunu alabilir. Bunlara odaklanmak ve daha farklı aktiviteler için sonrası adına planlar yapmak sana daha iyi gelecek.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha organize, üretken ve daha sağlıklı bir yaşam tarzına olan ihtiyacınızı uyandırıyor. Yaptığınız işlerle daha fazla gurur duyuyor ve sağlığınıza daha fazla önem veriyorsunuz. Bu dönemde halledilmesi gereken bazı can sıkıcı işler olsa da genel olarak günlük işlerinizde daha fazla anlam bulmak veya önemli meseleleri takip etmek için iyi bir zamandır. Detaylara özellikle dikkat ettiğinizde gördüklerinizden ve keşfettiklerinizden kazanacağınız çok şey olur. Tanınmak veya dünyevi başarı için en iyi zaman olmasa da kişisel gelişim ve gelecekteki başarılarınızın temellerini atmak için iyi bir zaman. Şimdi hayatınızı daha iyi bir düzene sokmakla son derece meşgul olabilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak sıra dışı konuşmalar yapmamalısınız.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Aşk, tatil, hobi, sanatta güzel haberler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanın. İşinizle ilgili çabuk kırılıyor ve panik içinde kendi başınıza çözüm, aramaya başlıyorsunuz. Zamanla yarışmak tarzınız oldu.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 50' 06" R
Ay
Akrep
13° 20' 54" R
Merkür
Terazi
16° 24' 20" R
Venüs
Akrep
15° 11' 43" R
Mars
Yengeç
17° 13' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 54" R
Satürn
Balık
14° 03' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 07' 00"
Plüton
Oğlak
29° 39' 07"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Terazi
10° 52' 37"
True Node
Koç
06° 37' 48"
Son Güncelleme : 05/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>