Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İpleri Eline Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Daha dengeli olmaya çalışın. Karmaşık durumların önüne geçmeniz gereken bir gündesiniz. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorunların son bulması için daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfadelerinizin ve ikna gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. İnsanları çevrenizde toplamak, ortak bir adım atmak ve ses getirecek işler yapmak adına bu etkiyi doğru kullanmaya gayret etmelisiniz. Amacınızın üzüm yemek olduğunu gösterdiğinizde ve bunda samimi olduğunuzda, bağcılarla olan ilişkiniz güçlenecektir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili yeni fikirler üretebilir ve yatırım yapma isteği duyabilirsiniz. Ancak ani kararlar vermek yerine uzun vadeli planlar yapmak daha doğru olabilir. İş hayatında odaklanmanız gereken konular olabilir, sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz faydalı olacaktır. Aşk hayatınızda karşılaştığınız sorunları açık iletişim yoluyla çözebilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan partnerin verdiğin ani tepkilerden rahatsızlık duyabilir. İlişkine zarar gelmemesi adına duygularını kontrol altına almak isteyeceksin. Eğitim hayatı devam eden bir Oğlak burcuysan, kendi paranı kendin kazanmak isteyebilirsin. Artık ailene yük olmak istemeyeceksin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kabullenerek daha mutlu ve huzurlu bir hayat kurabilirsiniz. Belirsizliği ve karmaşayı geride bırakıp net düşüncelerle alacağınız kararlar sizi başarıya götürebilir. Mutluluğunuza odaklanarak hobilerinizi profesyonelleştirebilir, maddi güvencenizi sağlayabilir ve ilişkilerinizde yeni gelişmelerin tadını çıkarabilirsiniz. 

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe dair beklenti ve isteklerinizi daha rahat dile getirebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Yardımlaşma kuruluşları, dernek veya vakıflarla ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yeni ortamlar ve sosyal açıdan sizi zenginleştirecek tanışmalar gözüküyor. İşe dair konularda aceleyle karar almayın.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Empati yeteneği yüksek kişiler ile iletişim kurma fırsatı yakalayabilir, kendinizi ifade etmenin anlamanın ve anlaşılmanın huzurunu sürebilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla iletişim kurmak senin için zor olabilir. Çevrendeki insanlarla anlaşabilmek için konuşmadan çok eyleme bakman gerekecek. Sorumluluklarını yerine getirmen bugünün önceliği olabilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, eğer odaklanmadıysanız gün biraz gerginlikle başlasa da gün ilerledikçe, özellikle de yaratıcı uğraşlarda, temponuzu ayarlamanıza yardımcı olur. Aslında bu, nazik bir disiplin veya sınır oluşturma için iyi bir zaman olabilir. Bir proje size daha derin bir amaç duygusu verebilir. Muhtemelen gerilimi bırakacak ve enerjinizi üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunuz projelere harcayacaksınız. Özellikle üretken bir ruh halinde olabilirsiniz ve kendinizi tamamen bir girişime veya bir kişiye adadığınızı hissedebilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmekten veya uzmanlık becerilerinizi veya bilginizi geliştirmekten, kendinizi daha güçlü hissetmenizden büyük keyif alabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü, maddi açıdan güven veren ortamlarından alacağınız destekle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ani aşk, çocuk, tatil gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinize daha istikrarlı yaklaşacaksınız. Bazı kararları geciktirme konusunda dikkatli olmalısınız. Partnerinize söyleyeceğiniz sözler, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Ailenizle ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 44' 46" R
Ay
Akrep
12° 16' 17" R
Merkür
Terazi
16° 15' 05" R
Venüs
Akrep
15° 05' 09" R
Mars
Yengeç
17° 10' 25" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 08"
Uranüs
Boğa
26° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 07' 09"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Terazi
10° 52' 01"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>