Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Haklının Yanındasın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, olumsuz düşüncelerinizi birlikteliğinize yansıtmaktan kaçının. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Üstünüz olan kişilerle aranızda sorun varsa onu da kısa zaman içerisinde halletmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Süreç içerisinde tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrolün sizden çıktığı konularda teslimiyet ve yüzleşme yaşayabilirsiniz. Suistimal edilen değerler ve sizi yanıltan kişiler, yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilir. Psikolojik yorgunluk ve ihtiyaçlarınızı dinleme gerekliliği ön plana çıkarken, eski neşenin yerine yenisini koymak için adımlar atabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize olan güveninizin yüksek olması, kararlarınızı daha rahat almanızı sağlayacak. Ancak, gereksiz riskler almaktan kaçınmalı ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız. İş hayatında disiplinli ve kararlı tutumunuz sayesinde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal olarak karşı tarafı daha iyi anlamak için çaba göstermelisiniz. Partnerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek adına yapıcı adımlar atabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinle ilgili birtakım güven sorunları yaşayabilirsin. Partnerine güvensen de tutarsız tavırları seni düşünmeye itiyor. Kendi işini yapan bir Oğkak burcuysanhayatında haklının yanında olmaya dikkat edeceksin. Ekip üyelerini gözden geçirebilirsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı paylaşmak, bir fikir birliği oluşturmak hem sosyal açıdan hem de kariyeriniz açısından önemli gelişmeler getirebilir. Hitabetinizi ve dil bilginizi kullanacağınız durumlar doğduğunda, ne anlattığınız kadar nasıl anlattığınızın da önemli olduğunu unutmayın. Bireysel başvurularınızı, resmi işlemlerinizi tamamlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylar sizi güçlü bir mücadele içine sokabilir. Gün içinde yaşanan huzursuzluk sizi rahatsız edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. İşlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Kısmetli durumlar söz konusu. Gün içinde sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümsüz konuları zorlamadığınız, her şeyi çözmek zorunda olmadığınızın farkında bir yaşam biçimine geçerseniz olayların lehinize döndüğünü göreceksiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer çözmen gereken bir mevzu varsa bugün bu konulara daha fazla yoğunlaşabilirsin. Bazı konularda daha sert davranman gerekebilir. Önemli kararlar almak sana daha iyi çözümler getirecek bugün.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, artık işinize yaramayan sorunları arkanızda bırakmak için iyi bir gün sevgili Oğlak. İç rehberinize uyum sağlıyorsunuz ve sezgilerinize daha fazla ağırlık veriyorsunuz. Genellikle halının altına süpürebileceğiniz bu çetrefilli şeyleri kabul etmekten korkmayın. Bu zamanı duygusal ikilemlere yanıt bulmak için kullanın. Para durumunuzu, gelirinizi, işinizi veya sağlığınızı iyileştirmenin yollarını keşfetmek için mükemmel durumdasınız. Başkalarıyla kuracağınız iletişim yoluyla kendinizi ifade etmek için de mükemmel fırsatlar ortaya çıkabilir. Eğlenceli aktiviteler aracılığıyla ufkunuzu genişletiyor olabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; sosyal çevre, arkadaşlar, sağlık, hastane veya manevi konularda belirsiz süreçler sonlanabilir ve güçleneceğiniz güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızda güçlü kararlar alabilirsiniz. Ancak aile içinde tartışma ve yorucu bir süreç içinde olabilirsiniz. Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız beğenilecek.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>